Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Έξω φρενών ο Καράβας!

Έξω φρενών ο Καράβας!

2
karavas stamos
Dodekanisos

Έξω φρενών με την συμπεριφορά του προπονητή του Διαγόρα Γιάννη Τσακίρη κατά την διάρκεια του final 4 των Παμπαίδων στη Λέρο, είναι ο αντιπρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής κ. Στάμος Καράβας. Τόσο για το ότι ήταν παρών βλέποντας τον κ. Τσακίρη να δίνει εντολή στους παίκτες του να αποχωρήσουν από το παρκέ, όσο και για τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον τηλεοπτικό σταθμό Cosmos tv. Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο κ. Καράβας είναι τα εξής:
«Με μεγάλη μου έκπληξη μόλις ενημερώθηκα από φίλους μου ότι ο Γιάννης Τσακίρης στη συνέντευξη που έδωσε στο κ. Δημήτρη Δραγάτη στο KOSMOS TV ανέφερε ότι τον έβρισα τρεις φορές. Επειδή κρίνω ότι θίγεται πλέον άμεσα η αξιοπρέπεια μου αναγκάζομαι να δημοσιοποιήσω τις κουβέντες που είπα στο άτομο αυτό έξω από τα αποδυτήρια με αυτήκοους μάρτυρες ευτυχώς ουκ ολίγους και οι αναγνώστες ας κρίνουν αν τα λόγια μου ήταν βρισιές, ο ίδιος δε ας βγει να με διαψεύσει. Αμέσως μετά την αποχώρηση του Διαγόρα κατέβηκα, τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο.
Έξω από τα αποδυτήρια συνάντησα τον στατιστικολόγο του Διαγόρα κ. Κώστα Αργυρό να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στους ανθρώπους της διοίκησης της Λέρου. Φωνάζοντας του είπα να διαμηνύσει στον προπονητή ότι αν δεν βγάλει αμέσως πίσω την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο δεν θα υπάρχει γι’ αυτόν επόμενη μέρα στο Διαγόρα (Θα τελειώσει ). Ο προπονητής του Διαγόρα άκουσε τις φωνές μου και βγήκε από τα αποδυτήρια . Σε έντονο ύφος αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσω καμία άλλη έκφραση του επανέλαβα ότι αν δεν επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο είναι τόσο μεγάλη η προσβολή στην ιστορία του Διαγόρα, την οποία εγώ αντιλαμβάνομαι σαν προσβολή της ίδιας μου της οικογένειας , που θα πρέπει να θεωρεί δεδομένο ότι θα σημάνει το τέλος της συνεργασίας του με το σωματείο και ας μην είμαι αυτή τη στιγμή ούτε κλητήρας στη διοίκηση του.
Ο Τσακίρης τότε μου απάντησε ότι αυτός αποβλήθηκε και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο μόνος του και οι αθλητές τον ακολούθησαν χωρίς τη δική του συναίνεση. Η απάντηση μου ήταν ότι δε με νοιάζει με ποιου πρωτοβουλία αποχώρησαν αλλά να μπει στα αποδυτήρια και να τους οδηγήσει στον αγωνιστικό χώρο, επαναλαμβάνοντας για τρίτη φορά ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν έχει μέλλον στον Διαγόρα. Ο Γ. Τσακίρης τότε άνοιξε την πόρτα των αποδυτηρίων και προέτρεψε τους αθλητές του να βγουν να συνεχίσουν τον αγώνα όπως και έγινε. Θα τελειώσω με τις εξής κουβέντες.
Ο Διαγόρας περνάει μια πολύ κρίσιμη καμπή στην ιστορία του και έχει την ανάγκη όλων αυτών που δεν τον αγαπάμε απλώς στα λόγια , αλλά τον βοηθάμε κιόλας ακόμα και όταν δεν μας περισσεύουν. Εγώ θα είμαι δίπλα στον φίλο Μανώλη Γλυνό και τους συνεργάτες του κι ας διαφωνώ με τις επιλογές αυτών που διοικούν το μπασκετικό τμήμα του Διαγόρα. Η φανέλα όμως του Συλλόγου είναι βαριά και η αξιοπρέπεια αδιαπραγμάτευτη . Όποιος το καταλαβαίνει ακολουθεί, όποιος όχι κάθεται σπίτι του με ότι χρώμα μπάλας κι αν ασχολείται».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
argyros nikos
argyros nikos
9 years ago

εχουν χασει τη μπαλλα εκει στο Διαγορα εδώ και καιρο με τις επιλογες του κάθε ασχετου που παιρνει την τυχη αυτου του σωματειου στα χερια του,ας δωσετε ένα τελος σε αυτό το ρεζιλικι,διωξ’τε τους ασχετους με το ειδος προπονητες επιτελους!

kapoios6
kapoios6
9 years ago

re tsakiri eilikrina se pigaina poly alla nomizeis oti o diagoras einai tsifliki sou..ante paidi mou parapera ftanei pia