Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εξέλιξη “γκραν γκινιόλ”

Εξέλιξη “γκραν γκινιόλ”

0
DSCN1168
Dodekanisos
O Hρακλής πήγε μια βόλτα μέχρι την κόλαση, αλλά επέστρεψε στον παράδεισο κερδίζοντας τον Εθνικό με 2-1. Η ομάδα της Λάρδου που βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ , ισορρόπησε το παιχνίδι πριν την λήξη του ημιχρόνου και στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα απόδοση δίνοντας περισσότερο βάρος στην επιθετική της λειτουργία . Το ματς απέκτησε ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος , με τον Ευαγγελίδη να βρίσκει πεδίο δράσης- ενώ μέχρι τότε είχε “εγκλωβιστεί” ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς του Εθνικού- και να λυτρώνει τον Ηρακλή φτάνοντας στην ανατροπή με 2-1. Βέβαια σε ένα τέτοιο παιχνίδι που και οι δύο ομάδες καίγονταν για τους βαθμούς ,δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης που έβγαλαν από το παιχνίδι(54′) τους Νικολή και Τσακίρη Σ.(2η κίτρινη), τον πρώτο γιατί έβρισε τον δεύτερο, και τον δεύτερο γιατί ενπλάκην με τον πρώτο. Επίσης ο διαιτητής Κυρίτσης δε δίστασε να μοιράσει κίτρινες κάρτες και σε παίχτες που ήταν εκτός παιχνιδιού, μια στον Τσοπανάκη που έκανε ζέσταμα για ανάρμοστη συμπεριφορά και μια στον Σάββενα γιατί φώναζε συνεχώς κάνοντας του υποδείξεις. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Εθνικός παρατάχθηκε ακέφαλος, μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου από τον πάγκο της ομάδος , με τον Γιάννη Σπανό δίνει προσωρινά τεχνικές οδηγίες και τον κ. Γκάιδα να παρακολουθεί το παιχνίδι από τις εξέδρες. Άραγε ήρθε να θαυμάσει  τον γιό του ή το όνομα του παίζει στη λίστα της διοίκησης που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδος;
Φάσεις/γκολ
5′ Ο Λυριστής ολομόναχος με ωραίο διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ 0-1 (φώτο).
7′ Στην αγκαλιά του Λουτριώτη κατέληξε το σουτ του Χαρίτου Β. μετά από ατομική ενέργεια του Νικηταρά και πάσα του Μουστάκα Σ.
12′ Σε κόρνερ έδιωξε ο Καλανδράνης το γυριστό σουτ του Λυριστή έξω από την περιοχή.
24′ Ο Μπαϊρακτάρης Μ . τροφοδότησε με παράλληλη πάσα τον Λυριστή στ’αριστερά, ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Παπαϊωάννου εξουδετέρωσε την απειλή απομακρύνοντας τη μπάλα.
25′ Πάνω από το οριζόντιο δοκάρι πέρασε το φάουλ του Λυριστή από καλή θέση.
36′ Μετά από πάσα του Ευαγγελίδη Σ. , ο Χαρίτος Μ. Με σουτ μέσα από την περιοχή ισορρόπησε το παιχνίδι, 1-1.Σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρωνται υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.
48′ Ο Ευαγγελίδης Σ. βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λουτριώτη ,προσπάθησε να κάνει κοντρόλ και να πασάρει δεξιά στον ανερχόμενο Χαρίτο Μ. , αλλά στη φάση επενέβη ο Πάλλας και τους χάλασε τα σχέδια.
49′ Ο Πάλλας ανέτρεψε τον Νικηταρά στα όρια της περιοχής και ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση. Το φάουλ εκτέλεσε ο Χαρίτος Μ. που αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
52′ Το δεξί δοκάρι του Λουτριώτη έγλειψε το γυριστό σουτ του Ευαγγελίδη Σ. από το ύψος της περιοχής.
67′ Ο Ευαγγελίδης Σ. από θέση τετ-α-τετ και αφού απέφυγε τον Λουτριώτη με άλμα , έγραψε το τελικό 2-1.
90+2′ Σταθερά μπλόκαρε ο Λουτριώτης το σουτ του Χαρίτου Μ. από δεξιά μετά από ωραία προσπάθεια του Ευαγγελίδη και συνδυασμό με τον Σάββενα.

Παραπονούμενους άφησε τους φιλοξενούμενους οι διαιτησία του Κυρίτση με βοηθούς τους Μπερδεμπέ και Κόγγο.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ευαγγελίδης Σ., Χαρίτος Μ., Νικηταράς, ενώ από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Πάλλας, Λυριστής, Μπαϊρακτάρης Μ.

Hρακλής Λ.: Καλανδράνης, Νικολής, Μπεννούρ, Διακοβασιλείου,Παπαϊωάννου, Ντόστι(49′ Χατζημιχαήλ), Ευαγγελίδης Σ., Μουστάκας Σ.Δ.(71′ Χαρικιόπουλος), Χαρίτος Μ., Χαρίτος Β.(82′ Σάββενας), Νικηταράς.

Εθνικός: Λουτριώτης, Φλεβάρης, Φραντής(79′ Καρτάλης), Μπαϊρακτάρης Μ.,(64′ Γκάϊδας), Νικολάου, Κουκουτσέλας, Πάλλας(90′ Τσακίρης Γ.), Τσακίρης Σ., Μπαϊρακτάρης Η., Μακαρούνας, Λυριστής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments