Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Το έκρινε ο Γρηγοριάδης

Το έκρινε ο Γρηγοριάδης

0
Dodekanisos

Χάρις στο γκολ του Αποστόλη Γρηγοριάδη, ο Δαμάγητος επικράτησε με σκορ (1-0) του Ακουσίλαου Φανών.

Καλό ποιοτικά παιχνίδι από τις δύο ομάδες, οι οποίες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Δαμάγητο ήρθε στο 12′ με δυνατό σουτ του Μπαγιολάρι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 28′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αντώνη Σαϊτη, ο Αποστόλης Γρηγοριάδης με κεφαλιά νίκησε τον Αξιώτη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν στο 42′ η σέντρα του Καβουκλή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα ο Δαμάγητος να πανηγυρίσει τη νίκη.

Συνθέσεις:

ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Αναγνώστου, Σαϊτης Α, Σαϊτης Χ, Γρηγοριάδης Α, Ζερβός, Λεννιού (60′ Χατζησάββας), Τσίγληρας, Γρηγοριάδης Μ (66′ Κρητικός), Κυριαζάκος (80′ Κριστόφ), Μπαγιολάρι, Καβουκλής Μ (90′ Ντελλάκης).

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αξιώτης, Θεοδοσίου (77′ Ατσίδης), Κρητικός (46′ Αρφαράς), Κοκκάρης, Ράκας (60′ Χατζηδημητρίου), Κώστας, Παπαγρηγορίου, Καραμολέγκος, Τσαλίκης, Παπακωνσταντίνου, Ζότας (46′ Σάββας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments