Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έκοψε και πάλι ταρίφα!

Έκοψε και πάλι ταρίφα!

0
rodos iraklis
Dodekanisos

Άλλη μια άνετη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ρόδος η οποία επικράτησε με 5 – 0 σήμερα το απόγευμα του Ηρακλή Μαριτσών, σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο και άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Το παιχνίδι ήταν και πάλι παράσταση για έναν ρόλο ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο 5’ ήδη το σκορ ήταν στο 2 – 0. Ο Ηρακλής Μαριτσών μπόρεσε να απειλήσει τους γηπεδούχους μόνο προς το τέλος όπου έχασε μια καλή ευκαιρία.
Μόλις στο 3’ ο Ιμεραλιλάϊ έκανε τη συρτή σέντρα και ο Γκόγκας από πολύ κοντά με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 5’ ο Ορφανίδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ιμεραλιλάϊ έκανε το γυριστό τακουνάκι και ο Γκόγκας με πλασέ έκανε το 3 – 0.
Στο 35’ ο Δελαπόρτας έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, μπήκε στην περιοχή, την έκοψε αριστερά στον Παυλίδη ο οποίος με πλασέ έκανε το 3 – 0.
Στο 50’ ο Δελαπόρτας έκανε βαθιά μπαλιά στον Παυλίδη, αυτός έκανε το κοντρόλ και αμέσως πάνω στην κίνηση το πλασέ για να γίνε έτσι το 4 – 0.
Στο 64’ ο Ευγενικός έκλεψε τη μπάλα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 5 – 0
Στο 85’ ο Γ. Δ. Καρίκης έκανε το σουτ από τα αριστερά, ο Τσουρούτης απόκρουσε και η μπάλα αφού χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε κόρνερ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Κόκκαλης, Μοσχάτος)
ΡΟΔΟΣ: Τσουρούτης, Ιμεριλαλάϊ, Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Γκάϊδας, Καντιμοίρης, Δελαπόρτας, Τζιβίλογλου (46’ Μπιγκό), Παυλίδης (63’ Ευγενικός), Χατζηλιόντας (57’ Ζωάννου), Γκόγκας
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοσμάς (55’ Θέμελης), Γ. Σπ. Καρίκης, Λενιού, Τσούφιος, Κώτσος, Κρητικός (60’ Μάργαρης), Βασιλώττος Ευθ., Φελεσάκης, Γ. Δ. Καρίκης, Αγγελόπουλος (14’ λ.τ. Στεφανάκης), Παπακωνσταντής Κ.

{jcomments off}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments