Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Εκεί που μας αξίζει!»

«Εκεί που μας αξίζει!»

0
mantikos
Dodekanisos
Για ταλαιπωρία έκανε λόγο ο προπονητής του Ιάλυσου Νίκος Μαντικός, τα όσα έγιναν τον τελευταίο μήνα στην ομάδα του και της στέρησαν το δικαίωμα να αγωνίζεται στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Το news12 που έδωσε το παρών στην προπόνηση των «ερυθροκίτρινων» με αφορμή το μεθαυριανό (Τετάρτη) εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Ευαγόρα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του. Ο ίδιος τόνισε τα ακόλουθα:
«Περάσαμε όλοι μια ταλαιπωρία με όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό, πιστεύω ότι δεν ήταν και ότι καλύτερο για την ομάδα και εύχομαι να μην συμβεί σε καμία άλλη. Παρ’ όλη την πικρία μας, όλο αυτό τον καιρό προετοιμαζόμασταν πάρα πολύ καλά για να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας άνισος αγώνας για εμάς, έχουμε αναπροσαρμόσει τους στόχους μας αναγκαστικά. Αυτό όμως μας γεμίζει με εγωισμό για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας για αυτή την ομάδα η οποία ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Για άλλη μια φορά θα πω ότι έχω παίκτες πάρα πολύ καλούς, τόσο σε χαρακτήρα όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που εργάζομαι σε μια ομάδα που πληροί τις πιο κατάλληλες συνθήκες για να εργαστεί κάποιος. Για αυτό λοιπόν το λόγο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ευαγόρα, και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τα καλά αγωνιστικά μας στοιχεία και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου για την υπομονή που έχουν δείξει, αλλά και στην διοίκηση που έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να πετύχει το καλύτερο για την ομάδα».
-Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, οι σίγουροι απόντες από το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι οι Μαριάς, Μπιγκό και Μαλλιάκας.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments