Αρχική Αθλητικά νέα Έκανε το καθήκον του στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ

Έκανε το καθήκον του στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ

0
Dodekanisos

Ιδανική πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League, καθώς νίκησε εκτός έδρας 2-0 την Λίνκολν. Ο «δικέφαλος του βορρά» εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ των Άκπομ και Μίτριτσα. 

Αν και παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, ο ΠΑΟΚ δεν «σκόνταψε» στην έδρα της Λίνκολν. Το σύνολο του Λουτσέσκου πήρε τη νίκη με 2-0 και παράλληλα το τρίποντο που ήταν και το ζητούμενο. Καθώς μην ξεχνάμε πως αγωνίστηκε κόντρα σε μία ερασιτεχνική ομάδα από το Γιβραλτάρ.

Στα του ματς, τα γκολ των Άκπομ (45+1′) και Μίτριτσα (57′) μπορεί να έφεραν την νίκη, ωστόσο ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε με την απόδοσή του. Η Λίνκολν απείλησε, δημιούργησε φάσεις, ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Σίγουρα είναι ακόμα η αρχή της σεζόν και είναι ένα γεγονός που μπορεί να δώσει άλλοθι. Ουσιαστικά η νίκη ήταν το ζητούμενο και ήρθε. Ο «δικέφαλος» βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου του. Συγκατοικεί μαζί με την Κοπεγχάγη η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-1. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΛΙΝΚΟΛΝ: Σόλερ, Βάισαμαν, Τ. Τσιπολίνα, Μπερνάρντο Λόπες, Τοσκάνο, Τορίγια (67′ Ζ. Τσιπολίνα), Ρόσα, Ανιόν (62′ Ρονάν), Αράιζα (81′ Πίκοκ), Κίκε Γκόμες (62′ Όκραντ), Καραγιέρο (81′ Σέρτζεντ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Κρέσπο (44′ Μιχαηλίδης), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι, Μουργκ (82′ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (73′ Σβιντέρσκι), Μίτριτσα (73′ Κωνσταντέλιας), Άκπομ (82′ Κούτσιας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments