Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έκανε την έκπληξη ο Αγ. Γεώργιος

Έκανε την έκπληξη ο Αγ. Γεώργιος

0
Dodekanisos

Ένα σπουδαίο τρίποντο, το πρώτο του για την εφετινή χρονιά κατάφερε να πάρει ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας καθώς κέρδισε με 2-1 τον Ευκλή εντός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (2ος όμιλος).

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα μέχρι το τέλος της ανάπαυλας. Αρχικά το 1-0 έκανε στο 26΄ ο Χατζηνικόλας μετά την πάσα του Χατζημανώλη, ενώ στο 39΄ ο Κοστόφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του. Μεγαλύτερη ευκαιρία για τους «πράσινους» στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Καραγιάννη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντάκου.

Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό ο Ευκλής κυνήγησε το σκορ καταφέρνοντας να μειώσει σε 2-1 με το τέρμα του Τομάζου στο 82΄ με κεφαλιά. Στα τελευταία λεπτά αν και δημηουργήθηκαν ευκαιρίες εκατέροθεν δεν άλλαξε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Φαρμακαλή με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Λαζός, Ορφανός)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Κουτσουμπάρης (71΄ Κοντόγιαννος), Κόπελος (68΄Κακκούλης Ε.), Φαρμακαλής, Γερακούδης, Γιωργάς, Κοστόφ, Χατζημανώλης, Αφαντενός (79΄ Σερμπής), Χατζηνικόλας (93΄ Παππούλιας), Ζολτάν

ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Λαός, Χατζηκυριάκος, Πατάκας (59΄ Κουντουράκης), Κατσούλης, Κουλουμπράκος (81΄ Πουρδάνης), Καραγιάννης (32΄ Αγγελής), Λαθούρης, Τομάζος, Σιαναβέλλης, Λολάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments