Αρχική Videos “Είναι μια προδοσία και η τιμωρία θα είναι αναπόφευκτα σκληρή!”

“Είναι μια προδοσία και η τιμωρία θα είναι αναπόφευκτα σκληρή!”

0

Για προδοσία έκανε λόγο ο ηγέτης της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφερόμενος στον λαό της χώρας με αφορμή τις εξελίξεις με την ομάδα Wagner. Ο ίδιος τόνισε πως θα υπάρχει αναπόφευκτη τιμωρία. Μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:

«Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι ακριβώς μια προδοσία. Οι υπέρογκες φιλοδοξίες και τα προσωπικά συμφέροντα οδήγησαν στην προδοσία. Κάθε εσωτερική αναταραχή είναι θανάσιμη απειλή για την κρατική μας ιδιότητα, για εμάς ως έθνος. Αυτό είναι ένα πλήγμα για τη Ρωσία, για τον λαό μας. Και οι ενέργειές μας για την προστασία της Πατρίδας από μια τέτοια απειλή θα είναι σκληρές.

Όλοι όσοι εσκεμμένα μπήκαν στον δρόμο της προδοσίας, που προετοίμασαν μια ένοπλη εξέγερση, μπήκαν στον δρόμο του εκβιασμού και των τρομοκρατικών μεθόδων, θα υποστούν αναπόφευκτη τιμωρία, θα απαντήσουν τόσο ενώπιον του νόμου όσο και ενώπιον του λαού μας»

 «Η Ρωσία σήμερα διεξάγει έναν σκληρό αγώνα για το μέλλον της, αποκρούοντας την επιθετικότητα των νεοναζί και των αφεντικών τους. Ουσιαστικά ολόκληρη η στρατιωτική, οικονομική και πληροφοριακή μηχανή της Δύσης στρέφεται εναντίον μας. Αγωνιζόμαστε για τη ζωή και την ασφάλεια του λαού μας, για την κυριαρχία και την ανεξαρτησία μας. Για το δικαίωμα να είναι και να παραμένει η Ρωσία, ένα κράτος με χιλιόχρονη ιστορία».

Ως Πρόεδρος της Ρωσίας και Ανώτατος Ανώτατος Διοικητής, ως πολίτης της Ρωσίας, θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ τη χώρα, να προστατεύσω τη συνταγματική τάξη, τις ζωές, την ασφάλεια και την ελευθερία των πολιτών».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments