Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Είναι μια …μπανανία κανονική…

Είναι μια …μπανανία κανονική…

0
Dodekanisos

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

«Εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του με 17 σφαίρες».

– Εν ψυχρώ δολοφονία δημοσιογράφου! Σε τί χώρα ζούμε; Παντού εγκληματίες, μαύρο χρήμα, έμποροι ναρκωτικών, σωματέμποροι. Ούτε στην Κολομβία τέτοια σαπίλα.

– Και για να μην αποτύχουν, όπως με τον Στέφανο Χίο που αστόχησαν, άδειασαν τα όπλα τους για σιγουριά. Μπανανία κανονική μιας κι από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι. Εδώ, θα μου πεις έκαναν το χρέος εμπόρευμα και πούλησαν την χώρα. Σε ένα άτομο θα σταματούσαν τώρα; Συνεχίζουν να πουλάνε την δήθεν θεραπεία του κορωναϊού με διπλές μάσκες, καρκινογόνα τεστ και ακριβά εμβόλια για να σκοτώσουν τον ελληνικό πληθυσμό! Δεν ξέρεις από που να γλυτώσεις. Από την μια σου λένε οι μετανάστες είναι νέοι και δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο, κι από την άλλη στα ελληνόπουλα βάζουν μάσκες και θα τα εμβολιάσουν για να εξαντλήσουν τη ναζιστική πρακτική της παράνομης ιατρικής επάνω στο κορμί του αθώου έμψυχου ανθρώπου!
:

Αν δεν σταματήσεις την πρόκληση η πρόκληση θα σε σκοτώσει.
Αν δεν κουνηθείς Έλληνα να ξεθάψεις την Ελλάδα από τον τάφο που την παρέχωσαν είναι μαθηματικώς αποδεδειγμένο ότι θα εξαφανίσουν και σένα χωρίς οίκτο. Για την τιμή των όπλων των προγόνων σου, ωρέ, που έχυσαν το αίμα τους…
Ή τώρα ή ποτέ. Οργάνωση και επιλογή στόχων.
Μόνο έτσι θα βγουν τα φίδια από τα μέγαρά τους για να μπουν στον τάφο που ανοίγουν καθημερινά στ’ αδέλφια μας παντοιοτρόπως.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments