Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Είμαστε σε καλό δρόμο!»

«Είμαστε σε καλό δρόμο!»

1
rodos ippotes2
Dodekanisos

Πολύ καλή εμφάνιση και στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλυθιών (8 – 0) έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ Ρόδος, σύμφωνα με την εκτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:
«Άλλο ένα καλό δείγμα γραφής έδειξε η ομάδα μας στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Καλυθιών που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Δεν είναι τόσο το σκορ (8 – 0), υπέρ της ομάδας μας αλλά πολύ περισσότερο το ότι οι ποδοσφαιριστές «έβγαλαν» στον αγωνιστικό χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά που μαθαίνουν στις προπονήσεις. Είναι φανερό πως σιγά σιγά, ο προπονητής Δημήτρης Σκούνας περνάει τη φιλοσοφία που θέλει στην ομάδα. Σε δηλώσεις που έκανε, με αφορμή το χθεσινό φιλικό είπε:
«Στα φιλικά παιχνίδια δεν με απασχολεί καθόλου το σκορ. Δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Από εκεί και πέρα είναι νωρίς ακόμα για να πούμε το οτιδήποτε. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά έχουμε ακόμα να κάνουμε πολύ δουλειά. Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».
Αναφερόμενος στην χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, είπε:
«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Έτσι και αλλιώς θα παίξουμε με όλες τις ομάδες».
Το σημερινό πρόγραμμα, περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, τα «ελάφια» γυμνάστηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου. Απλώς το πρωί, έκαναν χαλάρωμα όσοι έπαιξαν στο φιλικό με τον Απόλλωνα.
Ο μόνος που δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα είναι ο Στάθης Αλεξανδρίδης ο οποίος έχει χτυπήσει στον αστράγαλο (στο φιλικό με τον Φοίβο Κρεμαστής). Ο παίκτης ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΡΟΔΟΣ 4
ΡΟΔΟΣ 4
9 years ago

ΠΑΜΕ ΜΟΡΗ ΕΛΑΦΑΡΑ!!!!!!