Αρχική Ροδίων Άθλησις «Να παίζουμε με πάθος!»

«Να παίζουμε με πάθος!»

0
14
Dodekanisos

Η δημιουργία μιας ομάδας η οποία θα είναι συμπαγής και οι παίκτες της θα παίζουν με πάθος, είναι το μυστικό της επιτυχίας προκειμένου να εξασφαλιστεί ο στόχος της παραμονής στην Α2, είναι το μυστικό της επιτυχίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις, σύμφωνα με το νέο προπονητή της ομάδας Νίκο Αντωνιάδη. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε τόνισε:
«Το μυστικό της επιτυχίας θα είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια συμπαγή ομάδα. Είδα ότι υπάρχει καλό υλικό και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η Α2 είναι μια δύσκολη κατηγορία και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Όμως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων και όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αν είμαστε μια συμπαγής ομάδα, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».
Ο κ. Αντωνιάδης, πρόσθεσε και τα εξής:
«Τα παιδιά προέρχονται από μια άνοδο και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία τους. Πιστεύω ότι το στοιχείο αυτό μπορεί να τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση προκειμένου να μπορέσουν να παίξουν με πάθος και θέληση. Για τον λόγο αυτό δεν φοβάμαι καθόλου την ομάδα. Επιπρόσθετα, όλα τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση να δουλέψουν και να πετύχουν ότι καλύτερο. Αυτό με κάνει και εμένα και νιώθω πολύ καλά».
Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας, απάντησε ως εξής:
«Εννοείτε ότι είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Προσωπικά όμως θέλω να πάω και στα σχολεία και να βρεθούν και άλλοι νεαροί παίκτες να έρθουν κοντά στην ομάδα. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το κομμάτι που σχετίζεται με τις Ακαδημίες και είναι νομίζω το κλειδί για μια επαρχιακή ομάδα προκειμένου να μπορέσει να έχει μέλλον».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments