Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Είμαστε μια οικογένεια!»

«Είμαστε μια οικογένεια!»

3
gkinis fanouris
Dodekanisos

Μήνυμα προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, έστειλε με δηλώσεις του στο news12 ο Φανούρης Γκινής. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, χαρακτηριστικά είπε τα εξής:
«Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. Να είναι σίγουρος ότι εμείς θα κάνουμε το παν για του δώσουμε αυτό που έχει στερηθεί».
Συζητώντας για τους ρεαλιστικούς στόχους της ομάδας, τόνισε τα εξής:
«Πιστεύω ότι πάμε για κάτι πολύ καλό. Η ομάδα εξάλλου είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και αυτό ασφαλώς και δεν μπορεί να αλλάξει. Όμως είναι και μια ομάδα που χτίζεται πολύ καλά με σωστές βάσεις. Όλα τα παιδιά είναι καλά και σαν χαρακτήρες και σαν παίκτες. Και τα παιδιά που έχουν έρθει από πάνω είναι πολύ καλά και θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Αυτό θα το δει και ο κόσμος στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα φτιαχτεί ένα σύνολο το οποίο θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όμως θέλω να κάνω ξεκάθαρο πως το σύνθημα μας είναι να μην μιλάμε πολύ και να δουλεύουμε πολύ περισσότερο. Θέλουμε να κρατάμε τους τόνους χαμηλούς γιατί έτσι μόνο μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Σε ερώτηση για το πώς είναι έως τώρα το κλίμα στον Διαγόρα, απάντησε:
«Φέτος κάτι πολύ καλό. Η ομάδα έχει γίνει μια ωραία παρέα. Είμαστε μια οικογένεια από νωρίς. Η χημεία έχει ταιριάξει και το κλίμα είναι άριστο. Επίσης, οι προθέσεις της διοίκησης είναι πολύ καλές. Οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να μας βοηθάνε και να μην μας λείπει κάτι, παρά την κρίση που υπάρχει».
Ο Φανούρης Γκινής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Μέχρι στιγμής όλα πάνε πολύ καλά. Υπάρχει πολύ όρεξη απ’ όλους. Είμαστε βέβαια μια καινούργια ομάδα και θέλουμε λίγο χρόνο για να δεθούμε αλλά όλοι μας κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».
-Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Φανούρης Γκινής που πριν μερικούς μήνες υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών, είναι δεδομένο ότι θα χάσει τα παιχνίδια των δυο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Την 3η αγωνιστική ο Διαγόρας βάση προγράμματος έχει ρεπό και όλα δείχνουν ότι από εκεί και πέρα θα είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1905
1905
8 years ago

διαγορας παΝΤΟΥ…………

nikos karagiannis
nikos karagiannis
8 years ago

Γεια σου φανουρη γυρολογε του τοπικου..

ego6
ego6
8 years ago

[quote name=”nikos karagiannis”]Γεια σου φανουρη γυρολογε του τοπικου..[/quote]
geia sou kai esena vlaka gyrologe tou internet.