Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Είμαστε κοντά στον τίτλο»

«Είμαστε κοντά στον τίτλο»

0
2
Dodekanisos
«Κάναμε ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη!» Η παραπάνω δήλωση, ανήκει στον προπονητή του Ορφέα Γρηγόρη Σαρρή και έγινε με αφορμή την προχθεσινή επικράτηση της ομάδας του στον αγώνα με τον Αθλητικό Σύλλογο της Τήλου για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο κ. Σαρρής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες των γηπεδούχων έδωσαν και την ψυχή τους. Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά εμείς ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Προσπαθήσαμε να είμαστε ψύχραιμοι και να μην αντιδρούμε σε προκλήσεις αλλά και πάλι δεν έλειψαν οι εντάσεις. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε από το ξεκίνημα σκληρά μαρκαρίσματα. Χάναμε με 2 – 0 αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τέταρτο γκολ παρά το ότι μείναμε και με εννέα παίκτες»
Σε ότι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο κ. Σαρρής δεν μπορεί να υπολογίζει στον επόμενο αγώνα στους Μπιλιά και Χατζησουλεϊμάν οι οποίοι αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στην Τήλο και έτσι είναι τιμωρημένοι. Επίσης μέχρι και το τέλος Απριλίου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αδάμου ο οποίος βρίσκεται στην ιδιαίτερη του πατρίδα.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments