Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Είμαστε εντάξει με τη συνείδηση μας!»

«Είμαστε εντάξει με τη συνείδηση μας!»

3
pas aspida
Dodekanisos

Ήσυχος με τη συνείδηση του ότι η ομάδα της Ασπίδας Σαλάκου έπαιξε όλα τα παιχνίδια «στα ίσα» και δεν χαρίστηκε σε κανέναν αντίπαλο, είναι ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Γιώργος Αγρέλης. Μιλώντας σήμερα σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM μεταξύ άλλων επεσήμανε πως, «κάναμε το χρέος μας απέναντι στην ιστορία του συλλόγου. Αντιμετωπίσαμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο, από την 1η έως και την τελευταία αγωνιστική. Δεν φταίμε εμείς αν ο Ατρόμητος Διμυλιάς υποβιβάστηκε λόγω του αποτελέσματος στο μεταξύ μας παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική. Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να κερδίσει τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές και υποβιβάστηκε. Επίσης δεν φταίμε εμείς αν ο Ατρόμητος δε μπόρεσε να κερδίσει μια ομάδα που είχε να κάνει δυο εβδομάδες προπόνηση. Εμείς είδαμε όλους τους αντιπάλους το ίδιο και είμαστε υπερήφανοι για αυτό». Ο κ. Αγρέλης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Προσωπικά δεν θα παρακαλέσω ποτέ μια ομάδα να με βοηθήσει. Δεν μπαίνω σε αυτές τις διαδικασίες. Αν μια ομάδα δεν μπορεί να μείνει στην κατηγορία, τότε να πάει στην πιο κάτω, να διορθώσει τα λάθη της και να επιστρέψει αργότερα. Αυτό λέει η λογική και αυτό πρέπει να κάνουν όλοι οι παράγοντες».
Σχετικά με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΔ, οκ. Αγρέλης αποκάλυψε πως, «μου έγινε πρόταση από τον κ. Ψυλλάκη η οποία με τιμάει όμως δεν θα αναμειχθώ με τα εκλογικά. Είναι κάτι το οποίο δεν μου αρέσει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Διμυλια
Διμυλια
10 years ago

Ψαχνω να βρω που είπαμε πως φταίει η Σάλακος για τον υποβιβασμό μας και δε βρίσκω. Αντιθέτως ο Κάτρης εδωσε και συγχαρτήρια που έπαιξαν για την ιστορία. Αν θέλετε κύριε Αγρέλη να βγαίνετε στο ραδιόφωνο και να κάνετε τον καμπόσο ως συνήθως να προσέχετε τα λόγια σας

soygias
soygias
10 years ago

eisai asxetos me oli tin simasia tis lexeis…paragontes san esena katestrefoyn to podosfairo…tzapatzi poy mpaineis sta gipeda diden me mia karta….plirose 5euro
meis ftaime emeis poy soy dinomai axia
kala apo mpala den tin vriskis kiolas asxete….efige o tsakiris kai irthes esi….

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΟΣ
10 years ago

re paidia aftos o anthropos einai ena xazo paidaki ..kati san ton suxoremeno ton skoumpourdi min pernete tis metritis oti leei…..afiste to to palikari…….