«Είμαστε εντάξει με τη συνείδηση μας!»

3
pas aspida

Ήσυχος με τη συνείδηση του ότι η ομάδα της Ασπίδας Σαλάκου έπαιξε όλα τα παιχνίδια «στα ίσα» και δεν χαρίστηκε σε κανέναν αντίπαλο, είναι ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Γιώργος Αγρέλης. Μιλώντας σήμερα σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM μεταξύ άλλων επεσήμανε πως, «κάναμε το χρέος μας απέναντι στην ιστορία του συλλόγου. Αντιμετωπίσαμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο, από την 1η έως και την τελευταία αγωνιστική. Δεν φταίμε εμείς αν ο Ατρόμητος Διμυλιάς υποβιβάστηκε λόγω του αποτελέσματος στο μεταξύ μας παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική. Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να κερδίσει τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές και υποβιβάστηκε. Επίσης δεν φταίμε εμείς αν ο Ατρόμητος δε μπόρεσε να κερδίσει μια ομάδα που είχε να κάνει δυο εβδομάδες προπόνηση. Εμείς είδαμε όλους τους αντιπάλους το ίδιο και είμαστε υπερήφανοι για αυτό». Ο κ. Αγρέλης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Προσωπικά δεν θα παρακαλέσω ποτέ μια ομάδα να με βοηθήσει. Δεν μπαίνω σε αυτές τις διαδικασίες. Αν μια ομάδα δεν μπορεί να μείνει στην κατηγορία, τότε να πάει στην πιο κάτω, να διορθώσει τα λάθη της και να επιστρέψει αργότερα. Αυτό λέει η λογική και αυτό πρέπει να κάνουν όλοι οι παράγοντες».
Σχετικά με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΔ, οκ. Αγρέλης αποκάλυψε πως, «μου έγινε πρόταση από τον κ. Ψυλλάκη η οποία με τιμάει όμως δεν θα αναμειχθώ με τα εκλογικά. Είναι κάτι το οποίο δεν μου αρέσει».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψαχνω να βρω που είπαμε πως φταίει η Σάλακος για τον υποβιβασμό μας και δε βρίσκω. Αντιθέτως ο Κάτρης εδωσε και συγχαρτήρια που έπαιξαν για την ιστορία. Αν θέλετε κύριε Αγρέλη να βγαίνετε στο ραδιόφωνο και να κάνετε τον καμπόσο ως συνήθως να προσέχετε τα λόγια σας