Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Είμαι πολύ πικραμένος και απογοητευμένος»

«Είμαι πολύ πικραμένος και απογοητευμένος»

0
Dodekanisos

«Πικραμένος» και «απογοητευμένος» με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δηλώνει ο πρόεδρος του Ευαγόρα Νίκος Φιλίππου με ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά:

«Νιώθω πολύ πικραμένος και απογοητευμένος σχετικά με το άθλημα που αγαπώ και υπηρετώ, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Βλέποντας την αδικία που δέχεται ή ομάδα μου τον τελευταίο καιρό αλλά και τις δύσκολες εποχές και συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φύγω από τον σύλλογο στο τέλος της φετινής χρονιάς.

Μπήκα στο ποδόσφαιρο για να μπορέσω να   βάλω και εγώ ένα λιθαράκι, μέχρι εκεί που μπορώ, μέχρι εκεί που πάει το χέρι μου, δίνοντας πολύ αγάπη και αφοσίωση στον σύλλογο μου ανελλιπώς τα τελευταία επτά χρόνια. Από την άλλη όμως έκανα πολλές φιλίες αλλά και πολλές λυκοφιλίες , αλλά και αντιπάθειες πράγμα που με βάζει να σκέφτομαι αρκετά σοβαρά να αποχωρήσω από τον σύλλογο που αγαπώ.

Έχω την εντύπωση ότι τα καλά ήταν περισσότερα από τα κακά σε ότι έχει να κάνει με το δικό μου έργο στον Ευαγόρα. Τέλος ζητάω από τους διαιτητές να σέβονται την ομάδα μας , γιατί αξίζει τον σεβασμό από όλους μας. Το καλοκαίρι είναι κοντά και οι αποφάσεις σημαντικές».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments