Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Είμαι πολύ ευχαριστημένος!»

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος!»

0
DSC07531
Dodekanisos

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο χθεσινό φιλικό με τον Κλεάνθη (2 – 2) στο γήπεδο Κρεμαστής, δηλώνει ο προπονητής του Φοίβου Κώστας Πάττας. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ως εξής:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων όσων χρησιμοποιήθηκαν. Περίμενα να δω κάποια πράγματα και τα είδα. Αυτό φυσικά, είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα».
Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο Φοίβος αντιμετώπισε κάποια σημαντικά προβλήματα στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού, απάντησε:
«Όχι δεν με προβλημάτισε. Είναι κάτι φυσιολογικό καθώς είμαστε μια καινούργια ομάδα και ακόμα δεν έχουμε δουλέψει πάνω στην ανάπτυξη. Αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα».
Ο Κώστας Πάττας αναφέρθηκε και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας οι οποίοι έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο:
«Πήγαν πολύ καλά. Διαθέτουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και να είναι σίγουροι ότι από εμένα θα πάρουν πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος».
Σχετικά με το πόσες ομάδες πιστεύει ότι θα κάνουν πρωταθλητισμό, τόνισε:
«Είναι κάτι που ακόμα δεν το ξέρουμε και θα πρέπει να περιμένουμε. Θεωρώ πάντως ότι είναι εφικτό να είναι περισσότερες από τρεις. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν και ομάδες εκπλήξεις», ενώ για τον Κλεάνθης είπε:
«Είναι σίγουρα μια από τις πολύ καλές ομάδες και θα βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments