Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Είμαι ικανοποιημένος στην Ισπανία»

«Είμαι ικανοποιημένος στην Ισπανία»

0
fragkos nijar
Dodekanisos

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στην Ισπανία με τα χρώματα της Νιχάρ (ομάδα Γ’ Κατηγορίας), δηλώνει ο Μιχάλης Φράγκος. Ο Ρόδιος πρώην παίκτης του Διαγόρα και της Ρόδου αλλά και των Πανηλειακού, Θρασύβουλου και Πρέβεζας μίλησε στο site mikrilga.com και είπε αρκετά πράγματα. Το news12 αναδημοσιεύει τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μ. Παρλιάρο. Διαβάστε:
Πώς και γιατί αποφάσισες να αφήσεις την Ελλάδα για την Ισπανία, ώστε να συνεχίσεις εκεί την ποδοσφαιρική σου καριέρα;
«Το να παίζεις στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Ισπανία, είναι χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή, που έχει όνειρα και φιλοδοξίες! Όλοι γνωρίζουμε πως η Ισπανία είναι πιο ανεπτυγμένη ποδοσφαιρικά από την Ελλάδα και οι παίκτες δουλεύουν σε πολύ καλύτερες συνθήκες και εγκαταστάσεις. Έτσι, χαίρεσαι να κάνεις που πραγματικά αγαπάς, να παίζεις ποδόσφαιρο. Κάτι που, δυστυχώς, δεν συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια…»
Ποιά είναι η κατάσταση που συνάντησες εκεί; Ποιές είναι οι διαφορές τις Γ’ Εθνικής Ισπανίας σε σύγκριση με τη Γ’ ή Β’ Εθνική Ελλάδας, στην οποία αγωνίστηκες με τον Διαγόρα;
«Οι ποδοσφαιρικές συνθήκες στην Ισπανία είναι τρομερές, δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προσέγγιση είναι διαφορετική από την ελληνική, το στυλ παιχνιδιού είναι ποιοτικότερο από το ελληνικό. Σε σέβονται σαν αθλητή, σου παρέχουν τα πάντα και σε προσέχουν και γι’ αυτό μπορείς να παίζει ποδόσφαιρο απερίσπαστος. Ακόμη, μεγάλη διαφορά υπάρχει στις εγκαταστάσεις, που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για τη σωστή και μεθοδική δουλειά.»
Πώς σε δέχτηκαν οι Ισπανοί; Τι γράφουν οι εφημερίδες για σένα και πως βλέπουν, γενικά, οι Ισπανοί το ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι, με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Σίγουρα, το να φεύγεις από την πατρίδα σου δεν είναι εύκολο, ωστόσο αυτό το έχουν καταλάβει οι ντόπιοι και με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα στο νέο περιβάλλον. Σίγουρα, γνωρίζουν πως υπάρχει μεγάλη κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει πάρει την… κάτω βόλτα, δεν υπάρχουν χρήματα και ότι οι παίκτες κάνουν μεν αυτό που θέλουν, όχι όμως με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες…»
Είσαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία σου στην Ισπανία; Ποιός είναι ο μελλοντικός στόχος που έχεις θέσει;
«Μέχρι στιγμής, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ξεκίνησαν πολύ καλά και σκόραρα στο ντεμπούτο μου. Έτσι, απέκτησα ψυχολογία με το καλημέρα και συνεχίζω να τα δίνω όλα, να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Μέχρι τώρα, έχω σκοράρει 3 φορές σε 5 αγώνες και θέλω η συνέχεια να είναι ανάλογη. Οι στόχοι μου παραμένουν πάντα υψηλοί, αυτό που πρέπει να κάνω τώρα, είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση, ώστε να πετύχω αυτά που θέλω για τον εαυτό μου.»
Θα επέστρεφες τώρα στην Ελλάδα για να παίξεις ποδόσφαιρο, με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν;
«Κάτι τέτοιο δεν περνάει από το μυαλό μου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Γενικότερα, εννοείται πως θα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα, άλλωστε είμαι Έλληνας κι εκεί ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Προς το παρόν όμως, όχι…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments