Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!»

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!»

0
xosadas vagelis
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εφετινή πορεία του ΑΕΡΑ (4η θέση) στο Πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας είναι ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Χοσάδας με δηλώσεις του στο news12. Μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός τόνισε τα εξής:
Για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με την ομάδα του ΑΕΡΑ και το κλίμα της διοίκησης:
«Το καλοκαίρι στον ΑΕΡΑ υπάρχουν εκλογές, μετά το πέρασμα των εκλογών και φυσικά το αποτέλεσμα τους, θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Πάντως από πλευράς της διοίκησης που συνεργαστήκαμε φέτος ο κλίμα είναι απόλυτα θετικό».
Για την εφετινή πορεία του ΑΕΡΑ στο Πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας:
«Πιστεύω πως δεν περίμενε κανείς την πορεία μας στο Πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας και αυτό σίγουρα επηρέασε. Με το πέρασμα του χρόνου και μέσα από τις προπονήσεις η ομάδα «έδεσε». Οι όποιες ελπίδες μας για κάτι παραπάνω στο Πρωτάθλημα θεωρώ πως χάθηκαν στο παιχνίδι με τη Ρόδο στην έδρα μας (σ.σ. 2-0 είχε επικρατήσει η Ρόδος). Γενικά από την 4η θέση που καταλάβαμε, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, επίσης στις τελευταίες αγωνιστικές μπορέσαμε και δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά, κάτι που εξίσου είναι πολύ σημαντικό».
Για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί σε 2 ομίλους το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας (Ρόδου και Νήσων):
«Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να γίνει ένας όμιλος με λιγότερες ομάδες και όχι σε δυο, θεωρώ με αυτό τον τρόπο θα υποβαθμιστεί το Πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να εξαρτηθεί ο Πρωταθλητής από ένα και μόνο παιχνίδι, δεν είναι δίκαιο, σαφώς οι ομάδες της Ρόδου θα είναι πιο ισχυρές σε σχέση με του άλλου ομίλου. Επομένως δεν μπορεί ο Πρωταθλητής να είναι και θέμα τύχης γιατί σε έναν «τελικό» ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments