Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Θετικό πρόσημο στο τουρνουά

Θετικό πρόσημο στο τουρνουά

0
panthires sinentefksi
Dodekanisos

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα στα γραφεία της ακαδημίας των Πανθήρων με τον πρόεδρο Ανδρέα Μπαρμπαγιάννη να καλωσορίζει τον υπεύθυνο του προγράμματος του Άγιαξ στην Ελλάδα. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μπαρμπαγιάννης μεταξύ άλλωνανέφερε: «Ευχαριστώ όλες τις ομάδες του νησιού μας που μας τίμησαν και έλαβαν μέρος στο 1 ο τουρνουά ποδοσφαίρου των Πανθήρων. Επίσης ευχαρίστώ τον Νίκο Καρπαθάκη και τους συνεργάτες του προπονητές της ακαδημίας, οι οποίοι κατέβαλαν σημαντικές προσπάθειες προκειμένου να πετύχει η διοργάνωση του 1 ου τουρνουά, με τα όποια λάθη και ενδεχομένως τις όποιες παραλείψεις. Ελπίζουμε στο μέλλον για καλύτερα και μεγαλύτερα τουρνουά και γιατί όχι και διεθνή»
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Θανάσης Κιουκπιόλης που μεταξύ άλλων είπε:
«Παρακολούθησα σήμερα ένα τουρνουά που πιστεύω ότι είναι από τα πιο οργανωμένα. Είδα ότι ο κ.Καρπαθάκης έχει κάνει πάρα πολύ δουλειά, έχει κουραστεί για να κάνει κάτι τέτοιο και σύμφωνα με την εμπειρία μου από άλλα τουρνουά στο εξωτερικό, το σημερινό είναι πάρα πολύ κοντά και τους και έδειξε πολύ ψηλά στάνταρ. Θεωρώ πως η συμμετοχή των ομάδων της Ρόδου στο τουρνουά είναι ένα θετικό πρόσημο για την διοργάνωση, κάτι που σημαίνει ότι σε δέχονται, σε σέβονται. Επίσης διαπίστωσα την βελτίωση των παιδιών αλλά και την ποιότητα των προπονητών. Θεωρώ ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Οι Πάνθηρες είναι μια νεοσύστατη ακαδημία και πήρε ένα ρίσκο να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Άγιαξ που δεν είναι διαδεδομένο στην Ελλάδα όπως σε άλλες χώρες. Οι ακαδημίες του Άγιαξ έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και αυτό πρέπει να έχει μια συνέχεια. Αυτή είναι η φιλοσοφία για όποια ομάδα συνεργάζεται με τον Άγιαξ. Βέβαια όλα δεν οφείλονται στο πρόγραμμα αλλά και στην συμβολή καταρτισμένων προπονητών».
Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Νίκος Καρπαθάκης που είπε τα εξής: « Η συνεργασία μας με τον Άγιαξ ξεκίνησε μετά την συμμετοχή μου σε ένα σεμινάριο που διοργανώθηκε στην Αθήνα. Παρακολούθησα το σεμινάριο και πίστεψα πολύ σε αυτό το πρόγραμμα, και αυτός ήταν ο λόγος που με τον κ. Μπαρμπαγιάννη συμφωνήσαμε και αποφασίσαμε να ενταχθούμε πρώτοι σε αυτό το πρόγραμμα των ακαδημιών του Άγιαξ, το οποίο προσπαθούμε να το ακολουθούμε όσο πιο πιστά γίνεται. Κάθε παιδί για μας είναι ξεχωριστό και τα αντιμετωπίζουμε όλα εξ ίσου, και τα 107 που έχουμε σήμερα στην ακαδημία μας. Η ακαδημία για μας είναι όνειρο , είναι μεράκι και έτσι θα συνεχίσουμε,με ευθύνη απέναντι στα παιδιά και στους γονείς τους. Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά με το οικογενειακό κλίμα που έχουμε δημιουργήσει».

Ρεπορτάζ: Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments