Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Είμαι αισιόδοξος ότι θα επανέλθουμε!”

“Είμαι αισιόδοξος ότι θα επανέλθουμε!”

0
Dodekanisos

Αισιόδοξος ότι το πρωτάθλημα θα εκκινήσει και πάλι και θα μπορέσει να ολοκληρωθεί στους αγωνιστικούς χώρους, είναι ο προπονητής του Απόλλων Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή». Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Η αξίας της ζωής είναι αυτή που προέχει πάνω απ΄όλα και αυτό είναι κάτι που δεν εξαγοράζεται. Από εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες ανυπομονούν να επιστρέψουν. Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές και όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ περισσότεροι για τους νεαρούς παίκτες οι οποίοι έχουν όνειρα και φιλοδοξίες αλλά βλέπουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Έχουν μείνει μακριά από τα γήπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλω να πιστεύω ότι μετά τις γιορτές θα δοθεί η δυνατότητα να επανέλθουμε. Κάποια στιγμή το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει, είμαι αισιόδοξος. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Θέλουμε τα παιδιά να τα δούμε στους αγωνιστικούς χώρους, να τρέχουν και να χαίρονται».

Ο τεχνικός του Απόλλωνα πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα, το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί όλους είναι οι στόχοι και οι επιτυχίες. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το πότε θα βρεθούμε όλοι μαζί, είτε σαν συμπαίκτες, είτε και σαν αντίπαλοι για να χαρούμε πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που μας λείπει πάρα πολύ. Είναι τόσο μεγάλη η αγωνία των παιδιών να μπουν και πάλι μέσα στο γήπεδο που δεν ενδιαφέρονται τόσο για τους βαθμούς και τις νίκες. Θεωρώ ότι θα δούμε ένα …πιο ρομαντικό πρωτάθλημα όταν θα δοθεί η δυνατότητα να εκκινήσει και πάλι».

Σε ερώτηση σχετικά με το τι κάνουν οι ποδοσφαιριστές του την περίοδο αυτή, απάντησε ως εξής:
«Ακολουθούν ένα ειδικό ατομικό πρόγραμμα, δεν μπορούν να κάνουν και κάτι διαφορετικό. Τουλάχιστον να διατηρήσουν σε καλά επίπεδα τη φυσική τους κατάσταση ούτως ώστε να είναι πιο εύκολο να επανέλθουν. Είναι ένα πρόγραμμα συντήρησης».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments