“Είχαμε δίκιο, η μετανάστευση και η τρομοκρατία πάνε χέρι, χέρι”

0
Dodekanisos

Το ζήτημα της μαζικής μετανάστευσης θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά τις Ευρωπαϊκές κοινοβουλευτικές εκλογές του επόμενου έτους, είπε σε νέες δηλώσεις που έκανε ο Βίκτορ Όρμπαν. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός υποστήριξε σε δηλώσεις που έκανε σε ουγγρικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι οι μεταναστευτικές πολιτικές που υιοθετήθηκαν από φιλελεύθερες κυβερνήσεις στη Δυτική Ευρώπη έχουν αυξήσει την τρομοκρατική απειλή στην ήπειρο.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει επίσης ότι μια πρόσφατη έκθεση των μυστικών υπηρεσιών απέδειξε ότι η κυβέρνησή του είχε δίκιο στην εκτίμησή της ότι «η μετανάστευση και η τρομοκρατία πάνε χέρι-χέρι» και επιβεβαίωσε τη δέσμευση της κυβέρνησής του για καταστολή της παράνομης μετανάστευσης στην όνομα εθνικής ασφάλειας.

«Οι μετανάστες γίνονται ολοένα και πιο επιθετικοί και προσπαθούν να σπάσουν τον φράχτη στα νότια σύνορα της Ουγγαρίας χρησιμοποιώντας όλο και πιο βάναυσα μέσα. Η αυξανόμενη ριζοσπαστικοποίηση των μεταναστών στα σύνορα οδηγείται από τρομοκρατικές οργανώσεις», είπε. Κατηγόρησε την κακή ηγεσία στις Βρυξέλλες για την απειλή των «βασικών στόχων της ειρήνης και της ευημερίας» του μπλοκ και ζήτησε «επείγουσα μεταρρύθμιση», η οποία θα μπορούσε να διευκολυνθεί από μια άνοδο προς τις συντηρητικές αξίες στις επόμενες ευρωπαϊκές κοινοβουλευτικές εκλογές. «Δεν θέλουμε μίνι Γάζες στις συνοικίες της Βουδαπέστης», επέμεινε ο Όρμπαν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments