Έγινε η Γ.Σ. του Αστέρα Μασσάρων!

0
asteras masaron

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η γενική συνέλευση του Αστέρα Μασσάρων. Με αφορμή αυτό το γεγονός η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο Αστέρας Μασσάρων ανακοινώνει πως η Γενική Συνέλευση τις 17-4-2016 στέφθηκε με επιτυχία, ο κόσμος έδωσε το παρών και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα, η διοίκηση μέσω του γενικού γραμματέα Τάκη Παπαγεωργίου παρουσίασε αναλυτικό και άρτια οργανωμένο τον οικονομικό απολογισμό, με το τελικό πόρισμα να δείχνει πως άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πληρωμένοι πριν καν τελειώσει το Πρωτάθλημα. Και το ταμείο να έχει θετικό πρόσημο. Η τωρινή διοίκηση μέσω του προέδρου της Τσαμπίκου Καμπαστάνα του Σάββα, επισήμανε πως θεωρείτε αναγκαίο το Δ.Σ. να πλαισιωθεί με περισσότερα ατομα λέγοντας χαρακτηριστικά πως σε αυτήν την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει, με χαρά άκουσε άτομα να θέλουν να βρεθούν μέσα στο Δ.Σ., ακόμα βρέθηκαν άτομα με διάθεση για εθελοντισμό. Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει Διοικητικό συμβούλιο ούτως ώστε να μοιραστούν οι αρμοδιότητες. Στις τάξεις των ανθρώπων του Αστέρα υπάρχει η αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν ομάλά. Να αναφέρουμε πως στην Γενική Συνέλευση έδωσε το παρών και ο τωρινός προπονητής
Σάββας Σταυρίδης, παρόλο που υπάρχει διάθεση ανανέωσης και από τις δυο πλευρές δεν υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο. Τέλος η διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων ευχαριστεί και τον φίλαθλο κόσμο που δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα στηρίζοντας την με την παρουσία του στους εντός και εκτός έδρας αγώνες και παρόλο τους δύσκολα οικονομικά καιρούς, οικονομικά ο καθένας με το δικό του τρόπο βοηθάειούτως ώστε να μην σβήσει ποτέ αυτό το αστέρι. Για όλους εμάς το χωριό Μάσσαρι ο Αστέρας είναι τρόπος ζωής….»

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Συνδεθείτε με username ή email