Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Έγιναν οι Πανδωδεκανησιακοί σχολικοί αγώνες μπάσκετ

Έγιναν οι Πανδωδεκανησιακοί σχολικοί αγώνες μπάσκετ

0
Dodekanisos

Με την συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών απ’ όλη την Δωδεκάνησο διεξήθχησαν με επιτυχία οι Πανδωδεκανησιακοί μαθητικοί αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας.

Η παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου έγινε μετά έγγραφο αίτημα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου το οποίο ήταν και ο διοργανωτής των αγώνων προς τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Στέφανο Κυριαζή.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν 33 ομάδες μπάσκετ (11 αγοριών από Ρόδο, 9 από υπόλοιπα νησιά, 8 κοριτσιών από Ρόδο και 5 από τα υπόλοιπα νησιά). Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 14 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκαν με τους τελικούς. Στο μεν των αγοριών είχαμε 1ο Γ.Ε.Λ. Ρόδου – 1ο Γ.Ε.Λ. Κω 59-33, στον δε των κοριτσιών είχαμε Γ.Ε.Λ. Ιαλυσού – 1ο Γ.Ε.Λ. Καλύμνου 46-41.

Στο δε βόλεϊ συμμετείχαν 36 ομάδες (16 από Ρόδο και 20 από τα υπόλοιπα νησιά). Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 6 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκαν με τους τελικούς. Στο μεν των αγοριών είχαμε 1ο Γ.Ε.Λ. Ρόδου – 1ο Γ.Ε.Λ. Κω 2-0 σετ, στον δε των κοριτσιών είχαμε 1ο Γ.Ε.Λ. Ρόδου – 2ο Γ.Ε.Λ. Κω 2-0 σετ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments