Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Έγιναν οι διορθώσεις στην προκήρυξη

Έγιναν οι διορθώσεις στην προκήρυξη

0
epsd
Dodekanisos
Η χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΔ είχε δύο όψεις,αφού ενώ όλα ξεκίνησαν ήρεμα και σε πλαίσια αρμονικής συνεργασίας πάνω στην σύνταξη της προκήρυξης των πρωταθλημάτων, στην συνέχεια υπήρξε ένταση σε ενα σημείο που αφορούσε την διατύπωση συγκεκριμένης παραγράφου.Ωστόσο εκείνο που έχει σημασία είναι πως στο τέλος όλα τελείωσαν ομαλά.Μεταξύ άλλων οι αλλαγές που προτάθηκαν και έγιναν ειναι οι παρακάτω. Η πρόταση του Κάλλιστου Διακογεωργίου για μείωση του κόστους συμμετοχής(παράβολο) των ομάδων στα πρωταθλήματα και το κύπελλο βρήκε σύμφωνους όλους τους παριστάμενους. Τα σωματεία της Α’ κατηγορίας για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα θα πληρώσουν παράβολο 60 ευρώ,της Β’ 40,στην Γ΄ 20 και στο Κύπελλο Δωδεκάνησου 20 ευρώ.
Ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τσαμπίκος Τόππος πρότεινε στο εφηβικό και το παιδικό πρωτάθλημα τα παιδιά να αγωνίζονται με δελτία αθλητικής ιδιότητας ενω στο πρωτάθλημα των προπαίδων και τα τουρνουά θα μπορούν τα μικρότερα παιδιά να αγωνίζονται με το πιστοποιητικό γέννησης.
Από την πλευρά του ο Θεδόσης Στεφανάκης πρότεινε και προστέθηκε στην προκήρυξη ότι  απαγορεύεται ρητά  η  ραδιοτηλεοπτική  και διαδικτυακή μετάδοση αγώνων χωρίς την έγκριση της διοραγανώτριας. Επίσης κατά την διεξαγωγή των αγώνων να απαγορεύεται η παροχή ιατρικής βοήθειας σε ποδοσφαιριστές απο νοσηλευτές η άτομα παραϊατρικών επαγγελμάτων παρά μόνο από τον ορισθέντα γιατρό αγώνα.Οι τραυματιοφορείς πρέπει να βρίσκονται στον πάγκο που θα κάθεται ο γιατρός αγώνα και όχι στους πάγκους των ομάδων η οπουδήποτε αλλού.Στα πρωταθλήματα των υποδομών ο κ.Στεφανάκης πρότεινε και έγινε δεκτό,οι ενστάσεις των ομάδων να κοστίζουν 50 και όχι 150 ευρώ  που ήταν τις προηγούμενες χρονιές.
Ακόμα πρότεινε και πέρασε, οι εκθέσεις των παρατηρητών μετά το τέλος των αγώνων θα παραδίδονται σφραγισμένες στην Πειθαρχική Επιτροπή και όχι στο Δ.Σ.
Επίσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και πρέπει να κοινοποιηθεί στις ομάδες πως σωματείο που δεν παραχωρεί το γήπεδο του στην ΕΠΣΔ,εφόσον ζητηθεί,κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα. Η ένταση δημιουργήθηκε για ετυμολογικούς και συντακτικούς όρους,όταν ο Θεοδόσης Στεφανάκης πρότεινε να παραλειφθεί η λέξη  ΕΝΤΟΛΗ σε κάποια σημεία της προκήρυξης και στην θέση της να περάσει η λέξη ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ,κάτι στο οποίο διαφώνησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Τάσος Ψυλλάκης και μάλιστα έθεσε θέμα αποχώρησης του από  την επιτροπή,τονίζοντας πως σε κάποια αναποδιά κατά τη διάρκεια των αγώνων του Σαββατοκύριακου,δεν μπορεί να ψάχνει τα μέλη του Δ.Σ. η της εκτελεστικής επιτροπής για να δοθεί λύση στο οποιοδήποτε πρόβλημα.Η λύση δόθηκε από τον κ.Στεφανάκη την οποία αποδέχτηκε και ο κ.Ψυλλάκης και όλα τελείωσαν εκεί. Αναμένεται πλέον η διόρθωση της προκήρυξης και να δοθεί στα σωματεία οταν θα έχουν ολοκληρωθεί και οι δηλώσεις συμμτοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments