Αρχική Videos “Έφυγε” ξαφνικά παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού και του Διαγόρα

“Έφυγε” ξαφνικά παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού και του Διαγόρα

0

Έφυγε αναπάντεχα και ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού και άλλων Ελληνικών ομάδων Γιάννης Δοντάς. Αν και φαινομενικά δεν αντιμετώπιζε κανένα σοβαρό πρόβλημα υγείας άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Γιάννης Δοντάς ήταν πέντε φορές διεθνής με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας ενώ αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αθηνών που ήταν και η πρώτη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, τον Διαγόρα Ρόδου, τον Χολαργό, τη Ζάκυνθο, τον Πανερυθραϊκό και την ΑΕ Μεσολογγίου. Πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και δύο Κυπέλλων με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρετάει με οδύνη τον Γιάννη Δοντά, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Ο Γιάννης Δοντάς γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και πρωτοέπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα Αθηνών, προτού τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 1982. Αγωνίστηκε επί μία τετραετία στο Τριφύλλι, κατακτώντας δύο νταμπλ και καταγράφοντας 44 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και σε έξι παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων».

Η ΠΑΕ Διαγόρας πενθεί την απώλεια του Γιάννη Δοντά!

Το μαντάτο δεν ηταν καλό για την οικογένεια της ΠΑΕ Διαγόρας.Δυστυχώς ο Γιάννης Δοντάς …δεν είναι πια μαζί μας, καθώς ξεκίνησε το αιώνιο ταξίδι στο φώς.
Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και αδαμάντινος χαρακτήρας και εξαιρετικός άνθρωπος.
Ηρθε στον Διαγόρα την περίοδο 1986-87 όταν ο γηραιός ανέβηκε στην Α’ Εθνική και τίμησε τα κυανέρυθρα, οπως αλλωστε τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναθηναικού.
Η ΠΑΕ Διαγόρας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ας ειναι ελαφρύ το χώμα της Αθηναικής γής που θα τον σκεπάσει…

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ρόδου – Διαγόρα:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments