Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Έφυγε” και ο Λευτέρης Σταυρής

“Έφυγε” και ο Λευτέρης Σταυρής

0
Dodekanisos

Θλίψη και πάλι στο χώρο του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Άλλος ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Ο Λευτέρης Σταυρής ξεκίνησε το αιώνιο ταξίδι σε ηλικία 69 ετών. Ο πρώην άσος της «μεγάλης Ρόδου» που μέχρι και πριν από λίγο καιρό ήταν μέσα στα γήπεδα, δεν άντεξε την άνιση μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα και ξεκίνησε το αιώνιο ταξίδι. Ο Λευτέρης Σταυρής γεννήθηκε το 1951 στις Καλυθιές και όλη του τη ζωή την πέρασε μέσα στα γήπεδα είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως προπονητής, είτε και ως απλός φίλαθλος. Μια ζωή εργάτης του ποδοσφαίρου, αφιέρωσε τη ζωή του στο άθλημα που αγάπησε πάρα πολύ. Όλοι τον θυμόμαστε σαν έναν καλοσυνάτο, χαμογελαστό και γεμάτο ενέργεια άνθρωπο μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές. Αιωνία του η μνήμη…

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο (Δευτέρα) στις 5μ.μ. στην Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στις Καλυθιές.

Στη φωτογραφία, ο Λευτέρης Σταυρής (αριστερά) την εποχή που έπαιζε στη Ρόδο μαζί με τον αξέχαστο μεγάλο πρόεδρο Γιώργο Λαμπάδη (μέσο) και τον Στέφανο Δημητρά.

Συλλυπητήριο των παλαιμάχων Καλυθιών
Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλυθιών επιθυμεί και δημόσια να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Συλλυπητήριο της Δόξας Ψίνθου
Τα συλλυπητήρια της για το θάνατο του Λευτέρη Σταυρή θέλει να εκφράσει και δημόσια η διοίκηση της Δόξας Ψίνθου στην οποία επίσης διετέλεσε προπονητής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments