Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έφυγε με το «διπλό» ο Δαμάγητος!

Έφυγε με το «διπλό» ο Δαμάγητος!

0
damagitos oloi
Dodekanisos

Πολύ σημαντικό «διπλό» πέτυχε ο Δαμάγητος Θεολόγου καθώς επικράτησε με 1-0 του Πολυβώτη στη Νίσυρο, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή χωρίς ωστόσο να απειλούν άμεσα την εστία του Θέμελη, με το 0-0 να μένει ως την ανάπαυλα. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με το σύνολο του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου να μπαίνει δυνατά και στο 49΄ να βάζει το πολυπόθητο γκολ με το διαγώνιο σουτ του Τζαβάρα. Στο 76΄ οι φιλοξενούμενοι εχασαν μεγάλη ευκαιρία στο δοκάρι. Τελικά δεν διαφοροποιήθηκε κάτι μέχρι το φινάλε με τους Θολοενούς να φεύγουν με ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Να σημειωθεί ότι η σημερινή νίκη της ομάδας είναι αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή Στεργενάκη για το λόγο ότι η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Να τους ζήσει!
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Διακοφιλιππής (Ορφανός, Φσσουλάρης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Φωτιάδης, Χατζηνικολάου Β.Κ., Πατρίκης (72΄ Χαρτοφύλλης Ν.), Αδράχτας, Μεσίας, Κακιάς, Καραγιάννης, Χατζηνικολάου Β.Δ., Παπαδάκης (55΄ Σφακιανός Ι.), Δερμιτζάκης (65΄ Σβύνος), Σφακιανός Α.
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Θέμελης, Σπάτα, Τσιράκος, Πηδιάκης, Ντελλάκης, Μάχλης (72΄ λ.τ. Αρφαράς), Κυριακάκης, Κεφάλας (61΄ Ατσίδης), Τζαβάρας, Καραγιάννης (88΄ Στεργενάκης), Χωρίτης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments