Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Έφταιγε ο …Καρίκης!»

«Έφταιγε ο …Καρίκης!»

5
loutriotis
Dodekanisos

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του τερματοφύλακα του Φοίβου Κρεμαστής Τίμου Λουτριώτη στην Κωακή ιστοσελίδα www.giafkasports.gr η οποία έχει να κάνει με το πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην ΑΕ Κω για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας (8 – 1). Ο έμπειρος τερματοφύλακας χαρακτήρισε το σκορ αυτό ντροπή και για τις δυο ομάδες ενώ άφησε να εννοηθεί ξεκάθαρα πως για την έκταση στο σκορ έφταιγε ο …Γιώργος Καρίκης «ο οποίος δυστυχώς είχε άλλη άποψη». Διαβάστε τι ακριβώς είπε:
«Η ομάδα δεν έπρεπε να κατέβει στο Α’ τοπικό καθώς δεν είχε ρόστερ, δεν έκανε προετοιμασία και είναι άδικο να ταλαιπωρεί τα παιδιά που αγωνίζονται, τον προπονητή και τον κόσμο της . Επίσης εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου στο ημίχρονο είπαμε να μην σκοράρουμε άλλο τέρμα. Έτσι λοιπόν ο Γιώργος ο Δελαπόρτας γύρισε στόπερ και δεν περνούσε το κέντρο, ο Τζιβίλογλου βγήκε στο ημίχρονο μαζί με τον Αξιώτη, και οι υπόλοιποι γυρνούσαν την μπάλα. Δυστυχώς ο Γιώργος ο Καρίκης είχε άλλη άποψη και σκόραρε τρία τέρματα με αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει στο 8-1. Σκορ ντροπιαστικό και για τις δύο ομάδες τελικά, σκορ που με στεναχώρησε καθώς την ομάδα της Α.Ε Κω την έχω στην καρδιά μου. Ζητάω προσωπικά συγνώμη από όλους και εύχομαι να ξαναγίνουν ντέρμπι οι αναμετρήσεις με την Α.Ε Κω. Ζητάω λοιπόν προσωπικά συγνώμη στον Σάκη τον Στεφαδούρο και σε όλα τα παιδιά, καθώς και στον Μιχάλη τον Παμπρή που ξέρω πόσο πολύ στεναχωριέται με την κατάσταση της ομάδας, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι, ούτε να σταματήσω το σκοράρισμα. Πραγματικά με λυπεί το γεγονός, στεναχωρήθηκα πολύ και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο σε αυτήν την αγωνιστική. Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα, εκεί που θα αντιμετωπίσουμε την καλή ομάδα ομάδας του Αστέρα Παστίδας στην Παστίδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Π.......
Π.......
11 years ago

Να πείτε στο παλικάρι αυτό ότι ο ΦΟΙΒΟΣ κάποτε έδινε εκατομμύρια δραχμές για να πάρει αγώνα στην Δ εθνική για να σωθεί χωρίς κανένα δισταγμό απο αυτους
καλά και έκανε ο ΓΙΩΡΓΟΣ

stop
stop
11 years ago

δηλ. εννοεις οτι ο φοιβος εστηνε αγωνες;;;;

ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ
11 years ago

Κ. ΔΡΑΓΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΟΥΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΜΑ.

κορακι
κορακι
11 years ago

Ας αφήσουμε τα οικογενειακά δράματα για τον alpha και ας μείνουμε στο θέμα μας ‘ποδόσφαιρο’ …..

Hλίας Λοϊζος
Hλίας Λοϊζος
11 years ago

Αγαπητέ άγνωστε φίλε Γιώργο καθυστέρησα να απντήσω στο σχόλιο σου, όμως σήμερα σου απαντώ.Κατ’ αρχάς ανεξάρτητα απο τις δηλώσεις του Λουτριώτη να σου υπενθυμίσω το εξής.Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου ειναι το γκολ. Δεύτερον το news12.gr δεν υποστηρίζει καμία ομάδα όπως κάνουν άλλοι.Απλά καταγράφει και ενίοτε σχολιάζει.
Το πιο βασικό όμως από όλα ειναι πως αυτό που έκανε ο Λουτριώτης θεωρείται σύμφωνα με τους νόμους δυσφήμιση του αθλήματος και στην προκειμένη περίπτωση του ποδοσφαίρου. Επειδή ο Φοίβος θεωρώ πως είναι πολύ καλή ομάδα και δικαιότατα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται δεν σημαίνει οτι θα είναι στο απυρόβλητο οι ποδοσφαιριστές του και οι παράγοντες του.