Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Εύκολη επικράτηση του Αστέρα Μασσάρων

Εύκολη επικράτηση του Αστέρα Μασσάρων

0
asteras oloi
Dodekanisos

Eύκολη νίκη με σκορ 6-0 επί των Ατρομήτων Ρόδου πέτυχε ο Αστέρας Μασσάρων, ο οποίος έδειξε από την πρώτη αγωνιστική τις διαθέσεις του για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια επικράτησε του αντιπάλου της. Στο 14′ ο Κοτσίκος αστόχησε από τα έντεκα βήματα, όμως στο 20′ ο ίδιος με παίκτης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Το 2-0 ήρθε στο 23′ μετά από ωραία κεφαλιά του Γιώργου Πλακέντη. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αστέρας έκανε τρια τα τέρματα του με ένα πολύ ωραίο σουτ του Ερτζάν έξω από την περιοχή. Στο 70′ ο Λευτέρης Πλακέντης με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 80′ ο Γιώργος Πλακέντης πέρασε τους πάντες, μπήκε στην περιοχή και πέτυχε το 5-0, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Γιώργος Πλακέντης στο 85′.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Φαρμακαλής, Πέθακας (60′ Πέθακας), Ερτζάν (70′ Μπόσινας), Πονιάς (75′ Χρυσαφίνης), Ζωάννου, Χατζημανώλης (65′ Χατζηνικόλας), Στογιανόφσκι, Πλακέντης Λ, Αλιαϊ, Κοτσίκος, Πλακέντης Γ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΡΟΔΟΥ: Φουκάρας, Καράς, Πίτσος, Καστρινάκης, Βλάχος (65′ Καψαλάκης), Φουντουραδάκης, Μαγιόγλου, Παραστατίδης, Κυρίτσης, Γανωτάκης (75′ Τυπάλδος), Συμεωνίδης (55′ Μιχαήλου), Δουκίσσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments