Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Στις λεπτομέρειες νίκησαν οι Πάνθηρες

Εφηβικό: Στις λεπτομέρειες νίκησαν οι Πάνθηρες

0
Dodekanisos

Βελτίωσαν και άλλο τη θέση τους στη βαθμολογία οι Πάνθηρες οι οποίοι επικράτησαν με 1 – 0 του Απόλλωνα Καλυθιών στο Ενωσιακό γήπεδο “Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου” στην περιοχή Τσαϊρι.

Το παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ήταν στο μεγαλύτερο του διάστημα νευρικό και άτεχνο. Σε γενικές γραμμές και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσαν να την μετουσιώσουν σε γκολ. Οι Πάνθηρες εμφανίστηκαν με περισσότερο καθαρό μυαλό και ψυχραιμία ενώ είχαν και την τύχη με το μέρος του στο πρώτο ημίχρονο καθώς οι αντίπαλοι είχαν δυο σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ (δοκάρι και χαμένο πέναλτι). Στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκαν και την αριθμητική τους υπεροχή (ο Απόλλωνας έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 34′) και έτσι έφθασαν στην κατάκτηση της νίκης.

Το μοναδικό γκολ
Το μοναδικό τέρμα που επιτεύχθηκε στο παιχνίδι ήταν στο 64′ και με αυτό οι Πάνθηρες πήραν τους τρεις βαθμούς. Ο Ράπκα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από μακρινή απόσταση και από τα αριστερά, η μπάλα πήρε ύψος και ο Ορφανός έκανε  κακό υπολογισμό με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του (1 – 0).

Στο 28′ ο Α. Περιστερόπουλος με πολύ ωραίο σουτ σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Τάλια.
Στο 35′ ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καμπούρης αλλά ο Τάλιας έπεσε σωστά στη γωνιά του και απόκρουσε πολύ ωραία κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Δυο κόκκινες κάρτες
Με εννέα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι ο Απόλλωνας Καλυθιών καθώς δυο παίκτες του αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 34′ το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε ο Σπαχίου καθώς απώθησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 74′ αποβλήθηκε και ο Γαλατάς ο οποίος δεν ακολούθησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να αντικατασταθεί και έφυγε μόνος του από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς να περιμένει να μπει πρώτα ο συμπαίκτης του.

Μέτρια η διαιτησία του Κουλουρίδη (Καραβελατζή, Δεμερτζής).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Τάλιας, Μπιλιούρας, Μουχαμεντάνι, Αραμπατζής, Καρασάββας, Τιτάης, Ράπκα, Caushaj, Παπνικολάου, Donchen, Ντουμάζιος (Στον πάγκο ήταν οι Διακογιάννης Αγγ., Κουφός, Τουμαράς, Παπαδόπουλος, Διακογιάννης Δημ., Χουρμουζιάδης και Σαρρημαυρογένης).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ορφανός, Σπαχίου, Γαλατάς, Νερατζάκης, Copja, Αλκ. Περιστερόπουλος, Καβουσανάκης, Ορ. Περιστερόπουλος, Παπαρίζος, Καμπούρης, Κρούγκερ (Στον πάγκο ήταν οι Χαρινός, Τσάκος, Καλλιγάς, Ντένας, Λ. Κασταμούλας, Μ. Κασταμούλας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments