Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Στην 4η θέση το Αρένα

Εφηβικό: Στην 4η θέση το Αρένα

0
Dodekanisos

Στην 4η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε το Αρένα το οποίο κέρδισε εύκολα τους Ατρόμητους Αγίου Ισιδώρου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ.

Στο 16’ ο Ρουτζιέρης έκανε επέλαση από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 0 – 1.
Ο Καρδούλιας ισοφάρισε για τους Ατρόμητους στο 45’ (1 – 1) αλλά στο 51’ ο Παπαπαύλου έκανε ασίστ στον Αναστασάκη ο οποίος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο Αρένα (1 – 2). Στο 58’ ο Ρουτζιέρης έκανε ασίστ στο Αναστασάκη και αυτός έκανε το 1 – 3 και στο 62’ ο Ρουτζιέρης και πάλι με απευθείας φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 4. Στο 70’ ο …συνήθης ύποπτος, Ρουτζιέρης, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πάσαρε στον Αναστασάκη ο οποίος έκανε το 5 – 1 και στο 80’ ο Χατζημιχάλης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 5.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλάτσης (Δημητριάδης, Ζαρίδας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΑΓΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ: Δουκίσσης, Στάππας, Αχτσή, Χουσείν, Μανωλάκης (82’ Σταύρου), Καρδούλιας, Αντωνιάδης, Συλλάς, Λατσατιανός, Hasa (75’ Μαχραμάς), Τιτάης (50’ Χατζημιχάλης)
ΑΣ ΑΡΕΝΑ: Hinkov, Διονυσόπουλος, Ισκάς, Κίτσος, Λεσιώβας, Κωνσταντινίδης, Σκούλουκας, Βαρδόπουλος, Παπαπαύλου, Ρουτζιέρης, Αναστασάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments