Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Σε ρυθμό ρελαντί το Αρένα

Εφηβικό: Σε ρυθμό ρελαντί το Αρένα

0
Dodekanisos

Έχοντας μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, το Αρένα επικράτησε εύκολα του Κλεάνθη με 11 – 0 στο Ενωσιακό γήπεδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Καλλιπάτειρα» σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στου Εφηβικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία απολύτως κριτική μιας και οι Παραδεισιώτες κατέβηκαν με αρκετούς πολύ μικρότερους σε ηλικία παίκτες.

Χατ τρικ σημείωσε ο Κουλούρας. Σκόραρε στο 6’, στο 43’ και στο 46’. Δυο τέρματα πέτυχε Ρουτζιέρης (13’, 49’) και Αναστασάκης (72’, 76’) και από ένα οι Κυριακούλης (33’), Ικονόμι (69’), Κάτσο (7’) και Βογιατζής (65’)

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ντάκο (Χοτζάϊ, Καραγκιόζης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΡΕΝΑ: Πελαρδής, Κουλούρας, Κυριακούλης (60’ Βογιατζής), Σελλαβτζή, Ικονόμι, Κάτσο (55’ Αναστασάκης), Λάτος, Βαρδόπουλος (41’ Παπαντωνίου), Τσιακήρ – Ογλού (41’ Βαρνάβας),, Ρουτζιέρης, Οικονόμου
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσιροδήμος, Thanari, Ζέκιο, Ferhati, Γαμπιεράκης, Αφεντούλης (41’ Αντωνόπουλος), Καράβελλας, Φραγκίνης, Πότσου, Χατζηνικολάκης, Μπιλάϊ (41’ Παστρικός)

Ο Κουλούρας (νο 2) δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του για το χατ τρικ που πέτυχε απέναντι στον Κλεάνθη Παραδεισίου
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments