Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Μόνος πρώτος ξανά ο Ευκλής

Εφηβικό: Μόνος πρώτος ξανά ο Ευκλής

0
Dodekanisos

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του Εφηβικού πρωταθλήματος βρίσκεται και πάλι ο Ευκλής Σορωνής ο οποίος επικράτησε με 2 – 1 των Πανθήρων στο γήπεδο του Θεολόγου. Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε γενικές γραμμές τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξαν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης τα βρήκαν λίγο δύσκολα και δέχθηκαν την ισοφάριση αλλά από εκεί και πέρα πίεσαν και κατάφεραν δέκα λεπτά πριν από το φινάλε να πετύχουν το νικητήριο τέρμα και να πάρουν έτσι το τρίποντο.

Στο 19’ ο Γεωργαλλής με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα όμορφο γκολ για να κάνει το 1 – 0. Στο 60 ο Cashaj iισοφάρισε αλλά στο 70’ ο Μικρόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.
Στο 75’ ο Μαστρογιαννάκης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χατζηαλεξίου (Βούλγαρη, Τσακμακίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελευθερίου, Συρίμης, Χατζηκυριαζής (80’ Σταυρουλάκης), Shaholli, Μπάλας, Μικρόπουλος (64’ Πεταυράκης), Μπούτσκα (47’ Σάββας), Μαριέττος, Καραγιάννης, Μαστρογιαννάκης, Γεωργαλλής
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Kornecki, Rapka (57’ Αραμπατζής), Zeneliz, Καρασάββας, Μουχαμεντάνι, Τιτάης, Habaim, Παπανικολάου, Π. Διακογιάννης (47’ Chasaj), Θύμιο, Α. Διακογιάννης (37’ Ντουμάζιος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments