Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Πήρε το “διπλό” ο Ιάλυσος

Εφηβικό: Πήρε το “διπλό” ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Πάλευε μόνος του από το Αρένα ο Ρουτζιέρης πετυχαίνοντας δυο τέρματα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό

Σημαντικό έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας έχασε το Αρένα μιας και γνώρισε την ήττα από τον ανεβασμένο Ιάλυσο με 3 – 2. Το παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα” στο Κορακόνερο και ήταν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας.

Το Αρένα παρουσιάστηκε κατώτερο προηγούμενων εμφανίσεων του και έτσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι αυτό. Ουσιαστικά πάλευε μόνος του ο Ρουτζιέρης ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετό μόνο αυτό. Ο Ιάλυσος που έπαιξε καλά σε αρκετά μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, κατάφερε να πανηγυρίσει το “τρίποντο”.

Μόλις στο 5′ ο Χατζηκωνσταντίνου έβαλε τον Ιάλυσο μπροστά στο σκορ (0 – 1) αλλά τρια λεπτά αργότερα (στο 8′) ο Ρουτζιέρης “απάντησε” για το Αρένα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Οι φιλοξενούμενοι όμως βρήκαν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Αχλαδιώτη στο 15′ ο οποίος έκανε το 1 – 2, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 55′ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του καθώς πέτυχε και το 1 – 3. Το μόνο που κατάφερε το Αρένα στη συνέχεια ήταν να μειώσει το σκορ με τον Ρουζτιέρη και πάλι στο 79′ (2 – 3).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μοσχάτος (Καραγκιόζης, Μπέκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΡΕΝΑ: Πελαρδής, Σελλαβτζή, Κυριακούλης, Κίτσος (68′ Διονυσόπουλος), Ικονόμι, Κουλλόλι, Κουλούρας, Βαρδόπουλος, Βαρνάβας (59′ Παπαντωνίου), Ρουτζιέρης, Τσιακήρογλου (80′ Λάτος)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Φρακούλης, Αχλαδιώτης, Γερασιμίδης, Ζώης, Κορκίδας (79′ Καραβόλιας), Κιουζελλέρ, Καραμανώλης, Κελόγλου, Καταβενός, Ζόγκας (65′ Συντίκος), Χατζηκωνσταντίνου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments