Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Κλεάνθης non stop!

Εφηβικό: Κλεάνθης non stop!

0
Dodekanisos

Με εννέα τέρματα φιλοδώρησαν την ομάδα των Ιπποτών οι έφηβοι του Κλεάνθη. Οι νεαροί του Κώστα Ζουρούδη, νίκησαν εύκολα στο γήπεδο Παραδεισίου και πρόσθεσαν έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 1’ για τους γηπεδούχους. Ο Σαίτης ανατράπηκε στην περιοχή και το διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Παπακωνσταντίνου (1 – 0). Στο 11’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ έκανε το 2 – 0 ενώ στο 15’ ο Τσαγγάρης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 3 – 0. Τρία λεπτά αργότερα (στο 16’), ο Ζουρούδης με σουτ έκανε το 4 – 0 και στο 29’, ο Τσαγγάρης με νέο πλασέ έκανε το 5 – 0. Στο 53’ ο Σαίτης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6 – 0 και στο 76’ ο Μαργαρίτης με σουτ έκανε το 7 – 0. Στο 80’ ο Σωτηρίου με κεφαλιά μείωσε για τους Ιππότες σε 7 – 1 αλλά στο 85’ ο Κόνιαρης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) έκανε το 8 – 1. Στο 90’, ο Μπαλάκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 9 – 1.

Σημειώνεται ότι στο 42’ ο Φούσα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 63΄ο Σαίτης αστόχησε από τα έντεκα βήματα καθώς έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κουλουρίδης (Γιαννούλης, Ρήγας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσιροδήμος, Θανάρι, Φούσα, Μάργαρης, Κόνιαρης, Ζουρούδης, Αράπης, Λαδάς, Παπακωνσταντίνου, Σαίτης, Τσαγγάρης (Έπαιξαν και οι Θολοενός, Μαργαρίτης, Σάββας, Κάκιαλος, Γκίκα, Μπαλάκης και Ραμάϊ)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Γκαϊα, Σωτηρίου, Μπέκας, Ράπκα, Βασιλείου, Ηλιόπουλος, Μπέλλος, Φερχάτι, Διακογεωργίου, Καρίκας, Χατζημιχάλης (Έπαιξε και ο Παπαιωάννου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments