Αρχική Uncategorized ΕΦΗΒΙΚΟ: Εύκολη επικράτηση του Ιάλυσου στην Κρεμαστή

ΕΦΗΒΙΚΟ: Εύκολη επικράτηση του Ιάλυσου στην Κρεμαστή

0
Dodekanisos

Την νίκη πήρε με 0-3 η ομάδα του Ιάλυσου στο παγωμένο λόγω καιρού και βρεγμένο γήπεδο της Κρεμαστής. Χωρίς ευκαιρία ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Φοίβος σε αντίθεση με τον Ιάλυσο που όλα έδειχναν από το 1′ ότι η νίκη θα πήγαινε σε αυτόν.

Παγωμένα μπήκαν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, που μέχρι το πρώτο γκολ δεν είχαμε κάποια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία, εκτός κάποιων σουτ από τον Κελόγλου και τον Καραμανώλη στο 11ο λεπτό και στο 18ο, με το πρώτο να καταλήγει άουτ και το δεύτερο να αποκρούεται από τον Ρουσάκη.Η άμυνα του Φοίβου ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου αρκετά καλή, ωστόσο πληγώθηκε στο 32′ και στο 37′ .
Τα δύο γκολ που δέχθηκαν οι Κρεμαστενοί στο πρώτο 40λεπτο δεν τους επέτρεψαν να ανοιχτούν περεταίρω και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης είχαν ρόλο παθητικό , χωρίς να έχουν κάποια φάση σ’ όλο το 80λεπτο.Μάλιστα, ο Ιάλυσος πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 53′.Είχαμε πολύ καλές φάσεις στο δεύτερο μέρος από Ιάλυσο , στο 51’ ο Αχλαδιώτης έχασε τετ-α-τετ με τον Ρουσάκη να αποκρούει αλλά και στο 65’ ο Καραμανώλης σούταρε αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Φοίβου, ενώ ο πορτιέρο των Κρεμαστενών είχε ξανά απάντηση στο 68’ , αυτή την φορά σε πλασέ του Κελόγλου.

Το φιλμ του αγώνα:
32′ Ο Χατζηκωνσταντίνου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφερε την μπάλα στο αριστερό του και με ωραίο πλασέ φαλτσαριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 37′ ο Κιουζελλέρ ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζόγκας για να ευστοχήσει και να κάνει το 0-2.
Στο 53′ έχουμε το 0-3 με τον Καταβενό να προσποιείται πολύ ωραία τον αντίπαλο αμυντικό του και να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή. Το έργο του πλέον εύκολο, αφού με πλασέ κέρδισε τον Λιόρδο που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Οι συνθέσεις:
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Ρουσάκης(57’ Λιόρδος), Παπαντωνίου, Μπεκάρης, Τσόκα, Σκέμπι, Καραγιάννης, Σταύρου, Μάρκου, Σμαραγδιός(45’ Ζαχαρόπουλος), Τσανάι, Τσατμάς
ΙΑΛΥΣΟΣ: Γιορδαμνής, Αχλαδιώτης(71’ Ζυντικός), Γερασιμίδης, Ζώης, Κορκίδας, Κελόγλου(71’Ζουραράκης) , Καραμανώλης(71’Βολονάκης),  Κιουζελέρ, Ζόγκας(59’Γιαννίκος), Καραβόλιας(48’ Νικολαϊδης),  Χατζηκωνσταντίνου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments