Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Έκτη νίκη για τον Διαγόρα

Εφηβικό: Έκτη νίκη για τον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε στην Κρεμαστή του τοπικού Φοίβου με 6 – 0. Όπως μαρτυράει το τελικό αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους. Ωστόσο θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι οι Κρεμαστενοί κάνουν μια φιλότιμη προσπάθεια και τα παιδιά δείχνουν να αφομοιώνουν σιγά σιγά αρκετά πράγματα που μαθαίνουν στις προπονήσεις και παρουσιάζονται ολοένα και καλύτεροι.

Στο παιχνίδι με τον “γηραιό”, η ομάδα του Μιχάλη Ρίζου ήταν σαφώς πιο ποιοτική και έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι στο μεγαλύτερο του διάστημα φθάνοντας δίκαια στην κατάκτηση των βαθμών της νίκης.
Οι μικροί “κυανέρυθροι” είχαν μεγάλο πλουραλισμό στο σκοράρισμα καθώς τα έξι τέρματα τα πέτυχαν έξι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο όπου “έκλεισε” με 0 – 2 τα γκολ πέτυχαν οι Καρδούλιας και Μαντικός. Στην επανάληψη σημείωσαν γκολ οι Σάββενας, Κορνάρος, Μπλέντι και Τσίγκος)

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ζαρίδας (Μπάρκας, Χονδρού)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΦΟΙΒΟΣ: Λιόρδος, Μήλας, Τσόκας, Κουδούνης, Σμαραγδιός, Marku, Σκέμπι, Μάρα, Σταύρου, Τσανάϊ, Τσατμάς (Στον πάγκο ήταν οι Αγγελάκης, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος, Ρουσάκης και Ελευθεριάδης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Θαρρενάκης, Καρδούλιας, Ζερβός, Μαντικός, Ζανεττής, Σάββενας, Κορνάρος, Μουστάκας, Νεμποτάκης, Χατζηνικόλας, Σκούλουκας (Στον πάγκο ήταν οι Allushaj Λαδάς, Κεφαλιανός, Τσίγκος, Κοκόσι και Αχτσή)

Στη φωτογραφία, φάση από το γήπεδο της Κρεμαστής από το παιχνίδι των
δυο ομάδων

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments