Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Δεύτερη νίκη για τους Έφηβους του Απόλλωνα

Εφηβικό: Δεύτερη νίκη για τους Έφηβους του Απόλλωνα

0
Οι παίκτες του Απόλλωνα Καλυθιών πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που έβαλαν
Dodekanisos

Τη δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η εφηβική ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών. Επικράτησε στο γήπεδο της με το ευρύ 7 – 0 του ΑΣ Χάλκης. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ. Το παιχνίδι έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών (έβρεχε συνεχώς).

Το σκορ άνοιξε στο 12′ ο Ντένας με σουτ (1 – 0), ενώ στο 22′ ο Α. Περιστερόπουλος πέτυχε το 2 – 0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 35′ ο Καμπούρης με μακρινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι απολλωνιστές πέτυχαν ακόμα τέσσερα τέρματα και έφθασαν έτσι εύκολα στη νίκη. Σκόραραν οι Ντένας, Αλκίνοος Περιστερόπουλος, Ορφέας Περιστερόπουλος και Corja.

To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσουρούτης (Σακελλαρίδης, Μίγκλη)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ορφανός, Γαλατάς, Σπαχιού, Νερατζάκης, Corja Armando, Α. Περιστερόπουλος, Καβουσανάκης, Παπαρίζος, Ο. Περιστερόπουλος, Καμπούρης, Ντένας (Στον πάγκο ήταν οι Κρούγκερ, Μ. Κασταμούλας, Καλλιγάς, Χαρινός, Τσάκος, Χ. Κασταμούλας)
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ταράκτσογλου, Βογιατζής, Τυράκ, Χαρτοφύλλης, Π. Καταχανάς, Α. Στάππας, Ν. Καταχανάς, Μπαντουράκης, Βασιλείου, Καρανικολάου, Δ. Στάππας (Στον Πάγκο ήταν οι Τυράκ, Πούλιος, Μαύρου, Μιχαλάκης, Μουφτάρας και Sigh Gagandeep)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments