Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ευχαριστίες για τον ημιμαραθώνιο

Ευχαριστίες για τον ημιμαραθώνιο

0
Dodekanisos

Οι διοργανωτές του ημιμαραθωνίου αγώνα Σορωνή – Απόλλωνα στην μνήμη του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου θέλουν να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που βοήθησαν για την επιτυχία του αγώνα.

Για την άριστη διεξαγωγή του αγώνα βοήθησαν: Ο δήμος της Ρόδου και ο ΡΟΔΑ με την κίνηση των δυο λεωφορείων, ένα από τη Ρόδο προς Σορωνή και Απόλλωνα και επιστροφή στη Ρόδο και ένα από τα Απόλλωνα στη Σορωνή για όσους είχαν αφήσει τα αυτοκίνητα τους εκεί. Οι κριτές στίβου Δωδεκανήσου που για άλλη μια φορά εργάστηκαν αφιλοκερδώς για το πρώην μέλος τους, Τσαμπίκο Χατζηνικολάου. Το αστυνομικό τμήμα Σαλάκου που βοήθησε στην κίνηση των δρόμων σε όλον τον αγώνα.

Οι Εθελοντές Διασώστες Ρόδου ήρθαν με δυο αυτοκίνητα και έξι εθελοντές. Οι εθελοντικές ομάδες κάλυψαν άρτια το υγειονομικό κομμάτι σε άψογη συνεργασία και σε μόνιμη επικοινωνία με τους διοργανωτές. Φυσικά η κοινοτική αίθουσα Απολλώνων που παραχωρήθηκε άμεσα από τον πρόεδρο του χωριού κύριο Βασίλη Πιπέρη μέσα στην οποία εργάστηκαν οι εθελοντές από τους συλλόγους του χωριού των Απολλώνων για να προσφέρουν τον μπουφέ με χυμούς, καφέδες, νερά, πορτοκαλιά και την μακαρονάδα με την περίφημη απολλωνιάτικη σάλτσα με κιμά.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Απολλώνων ‘Νέοι Ορίζοντες’, ο αθλητικός σύλλογος Άπόλλων’ Απολλώνων, ο αγροτουριστικός σύλλογος γυναικών Απολλώνων ‘Οι Απολλωνιάτισσες’ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια γιορτή όπου όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από την απολλωνιάτικη φιλοξενία. Άρεσε ιδιαίτερα το αναμνηστικό μετάλλιο, που μαζί με τα μετάλλια κατάταξης και τα κύπελλα τα έφτιαξε ‘Το Τρόπαιον’ του Φωτεινού Αττιτή ενώ τα διπλώματα και τις αφίσες του αγώνα τα έφτιαξε ‘Το Τυπογραφείο’ του Νίκου Χατζηκαλημέρη. Το παρόν έδωσαν στις απονομές τα μέλη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου που παρακολούθησαν τον αγώνα από την έναρξη του, οι παράγοντες των συλλόγων των Απολλώνων και οι κοινοτικοί σύμβουλοι του χωριού με τον πρόεδρο του χωριού και τον ιερέα, τον πατέρα Ηλία.

Επίσης οι παράγοντες της Φλόγας Ρόδου και της Νίκης Ρόδου που ήταν διοργανωτές ενώ στην παρέα τους ήταν για άλλη μια φορά ήταν ο Λευτέρης Καστρουνής, ο άνθρωπος που άρχισε το κίνημα των δρομέων μεγάλων αποστάσεων πριν πολλά χρόνια, αλλά και παράγοντες του Απόλλων Ρόδου τριάθλου που υποστηρίζει τον αγώνα με τη συμμετοχή πολλών αθλητών του. Δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στον αγώνα ο δήμαρχος Ρόδου, που έδωσε το παρόν στον περσινό αγώνα, λόγω του σπουδαίου δημοτικού συμβουλίου που διεξαγόταν τις ίδιες ώρες, αλλά έστειλε απάντηση με email, και ο περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου λόγω του περιφερειακού συμβουλίου που και αυτό διεξαγόταν τις ίδιες ώρες αλλά μίλησε τηλεφωνικά με τους διοργανωτές. Και οι δυο υποστήριξαν την διαθέση τους για να βοηθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα και τη μελλοντική του επιτυχία.

Ο επόμενος 11ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στην μνήμη του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου 2018 και πιθανόν να υπάρχουν κάποιες αλλαγές, που θα συζητηθούν πρώτα με τους συμμετέχοντες αθλητές, και σίγουρα με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και με την επίσημη καταμέτρηση της διαδρομής για να μπει στο καλεντάρι του κεντρικού ΣΕΓΑΣ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments