Αρχική Videos ‘Έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τραμπ, τον βαραίνουν 38 κατηγορίες!

‘Έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τραμπ, τον βαραίνουν 38 κατηγορίες!

0

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά 38 είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο του Περιφερειακού Δικαστηρίου της Φλόριντα. Μεταξύ αυτών είναι και η «παράνομη κατοχής απόρρητου υλικού που σχετίζεται με την εθνική ασφάλεια», «συνωμοσία για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης», «απόκρυψη εγγράφων ή αρχείων», «ψευδείς δηλώσεις και μαρτυρίες». Κάθε ένα από τα άρθρα προβλέπει φυλάκιση έως και 20 ετών.

Διευκρινίζεται ότι από τον Ιανουάριο έως τις 15 Μαρτίου 2021, ο Τραμπ διατηρούσε κάποια κουτιά με απόρρητα έγγραφα στην αίθουσα χορού White and Gold του κλαμπ Mar-a-Lago, όπου πραγματοποιούνταν εκδηλώσεις και συναντήσεις.

Επιπλέον, ο πρώην ιδιοκτήτης του Λευκού Οίκου φέρεται να διατηρούσε απόρρητα αρχεία «στο μπάνιο και στο ντους, στο χώρο του γραφείου, στην κρεβατοκάμαρα και στο ντουλάπι τροφίμων», σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Εικάζεται επίσης ότι μερικά από αυτά τα κουτιά πολιτικών, μεταφέρθηκαν σε ένα επιχειρηματικό κέντρο που βρίσκεται στην περιοχή του κτήματος του Τραμπ στη Φλόριντα. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κλήθηκε σε δικαστήριο του Μαϊάμι την Τρίτη 13 Ιουνίου, ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να επιμένει στην αθωότητα του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments