Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Έχουμε γνώση για όσους θέλουν να αλλοιώσουν το πρωτάθλημα”

“Έχουμε γνώση για όσους θέλουν να αλλοιώσουν το πρωτάθλημα”

0
Dodekanisos
Ανάρτηση μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook έκανε η Ρόδος με αφορμή την τελική ευθεία για το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ομάδες που τάχα και δήθεν έχουν ιστορία, γυροφέρνουν τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και …παρακαλάνε να τους δώσουν βαθμούς ή να τους φέρουν στα …νερά τους για να χτυπήσουν τη Ρόδο, τάζοντας …άδεια τσουβάλια και προτάσσοντας το …παρελθόν τους!
Εχουμε γνώση κι έχουμε και στοιχεία για όσους θέλουν και προσπαθούν να αλλοιώσουν το πρωτάθλημα, αφού βλέπουν πως όσα δεν φτάνουν, θέλουν να τα κάνουν κρεμαστάρια!
Είναι άξιοι της μοίρας τους και των επιδιώξεων τους. Είναι άξιοι αυτών που χρωστάνε, κοροϊδεύοντας τον κόσμο …πως μπορούνε!
Επειδή βρίσκονται στο …στάδιο των υποσχέσεων, εμείς απλά τους προειδοποιούμε: Μεθοδεύσεις αυτών των πατρώνων, δεν θα περάσουν. Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα! Τα σκορ και οι ξαφνικοί …έρωτες με ομάδες, τώρα δεν περνούν.
Ολα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους! Οι εποχές των …εξαγορών, των μιζαδόρων και των σχεδίων του παρασκηνίου στη ΡΟΔΟ δεν περνούν. Ας το έχουν καλά στο μυαλό τους γιατί νομίζουν πως έχουν εύκολο αντίπαλο. Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments