Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Έχουμε βρει κίνητρα για την Τριγλία»

«Έχουμε βρει κίνητρα για την Τριγλία»

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι η ομάδα του δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να σκεφθεί το θέμα της παραμονής για να μην υπάρξει άγχος, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο νέος προπονητής του Ιάλυσου Αλέξης Αλεξιάδης.

Ο ίδιος που θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας το προσεχές Σάββατο στις 4μ.μ. στη Ραφήνα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Παίζουμε για τη δική μας καλή διάθεση. Για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν αγχωνόμαστε καθόλου με το θέμα της παραμονής. Δεν το σκεφτόμαστε. Έχουμε βρει κάποια κίνητρα για το παιχνίδι με την Τριγλία και με βάση αυτά θα παίξουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για την αναμέτρηση αυτή».

Ο Σάββας Παφιάκης δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας

Χωρίς τον Παφιάκη
Ο Ιάλυσος θα «κατέβει» και στο παιχνίδι του Σαββάτου χωρίς τον Σάββα Παφιάκη. Ο έμπειρος παίκτης εξακολουθεί να είναι τιμωρημένος καθώς «χρωστάει» άλλη μια αγωνιστική (είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες). Υπενθυμίζουμε ότι δεν είχε αγωνιστεί και στο προηγούμενο παιχνίδι (με τον Ατσαλένιο στο «Οικονομίδειο), οπότε το Σάββατο θα εκτίσει την ποινή του και από την επόμενη αγωνιστική θα μπορεί να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του.

-Η πρώτη προπόνηση μετά το Πάσχα για τους «ερυθροκίτρινους» έγινε χθες στο «Οικονομίδειο». Η σημερινή θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» προκειμένου να εξοικειωθούν οι παίκτες με τον συνθετικό τάπητα στον οποίο θα αγωνιστούν το Σάββατο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments