Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Έχω μάθει να βάζω πολύ ψηλά τον πήχη, στόχος μας η Β’...

«Έχω μάθει να βάζω πολύ ψηλά τον πήχη, στόχος μας η Β’ Εθνική»

0
Dodekanisos

Ενθουσιασμένος με τα όσα αντικρίζει στην ομάδα του Ιάλυσου δήλωσε στο News12.gr ο νεαρός μέσος των «ερυθροκίτρινων» Ντίνος Μαντικός.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από Διαγόρα Ρόδου, Διγενή και Ευκλή Σορωνής μιλαέι με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον Ιάλυσο να διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Eίναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, είμαι κατενθουσιαμένος με τους ρυθμούς που γυμναζόμαστε. Η προετοιμασία θεωρώ οτι είναι επιτυχημένη καθώς δεν έχουμε τραυματισμούς και αυτό οφείλεται στην καλή συνεργασία του γυμναστή με τον προπονητή. Πιστεύω πως οι νέοι παίκτες, αλλά και τα παιδιά που είναι από την περσινή χρονιά στην ομάδα έχουμε δέσει, αν και το χρονικό διάστημα που προπονούμαστε μαζί είναι λίγο. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες από τους οποίους καθημερινά μαθαίνω πολλά και μπορώ να εξελιχθώ σαν παίκτης. Είναι για εμένα ένα τεστ για να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Ο κ. Αλεξιάδης αν και δεν τον γνώριζα στο παρελθόν, μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής. Θεωρώ ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αυτό περνάει σε εμάς. Έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων μας. Εγω προσωπικά έχω μάθει στη ζωή μου να βάζω πολύ ψηλά τον πήχη, οπότε ο στόχος είναι ένας… η άνοδος στη Β’ Εθνική. Πιστεύω πως θα μου δωθεί η ευκαιρία να παλέψω για τον στόχο μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ιάλυσου η οποία με πίστεψε και τους υπόσχομαι πως θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Τέλος να ευχηθώ υγεία και καλή σεζόν σε όλους τους συμπαίκτες μου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments