Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έχει ακόμα σφυγμό ο ΑΟ Πυλίου!

Έχει ακόμα σφυγμό ο ΑΟ Πυλίου!

0
Dodekanisos

Για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ΑΟ Πυλίου και ΠΑΣ Κορίνθου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στην διακύμανση του σκορ και της ψυχολογίας. Ο ΑΟΠ «επέστρεψε» και μπήκε μπροστά στο σκορ ενώ μέχρι το 87′ κρατούσε τους 3 πολύτιμους βαθμούς στην αγκαλιά του. Την κόκκινη κάρτα αντίκρυσε ο Γκουντρουμπής για τους φιλοξενούμενους.

Μόλις στο 3′ ο Γκίκας έβγαλε μια σέντρα από τα αριστερά τους πέρασε όλους και κατέληξε στην αγκαλιά του Καζέλη. Έξι λεπτά αργότερα ο ΑΟ Πυλίου ήταν αυτός που απείλησε, αλλά το σουτ του Αλομπισάτ έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διασσινού. Στο 46′ Ο Παπούλης έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Ροχάνος με κεφαλιά απ’ την μικρή περιοχή να έστειλε την άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟ Πυλίου να ανοίξει το σκορ στο 48′ αλλά το μακρινό σουτ του Πολύζου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Γκουντρουμπής έκανε πάσα στον Χαλάτση που με σουτ μέσα απ’ την περιοχή έκανε το 0-1. Στην συνέχεια και μετά τους πανηγυρισμούς ο Αλατσάκης έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Γκουντρουμπή επειδή καθυστέρησε να γυρίσει στην σέντρα για να ξεκινήσει το ματς και στην συνέχεια του έδειξε δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) για διαμαρτυρία.

Στο 63′ ο Κότζα εκτέλεσε ένα φάουλ ο Μπριλάκης με κεφαλιά βρήκε στο δοκάρι, στην επαναφορά όμως ο Τζανουλίνος ισοφάρισε (1-1).

Πέντε λεπτά αργότερα ο Λάτζιος πίεσε ψηλά την άμυνα της Κορίνθου, έκλεψε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1

Ο Χαλάτσης ισοφάρισε στο 88′ για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά μετά την σέντρα του Καλούση, και ο αγώνας έληξε 2-2.

A.O Πυλίου : Στέφανος Χατζησεβαστός: Καζέλης, Μούλας, Μπριλάκης, Πολύζος, Χατζηνικολάου (58′ Τζανουλίνος), Βουκομάνοβιτς, Κότζα, Λάντζιος (86′ Αλεξούδης), Τσιτσεκίδης, Χατζηβασίλης, Αλομπισάτ. 

ΠΑΣ Κόρινθος : Αντριάν Μπαρμπολούτσι: Διασσινός, Παπαχρήστος (85′ Τσέλιος), Καλούσης, Αργυρόπουλος , Αναστασόπουλος, Χαλάτσης, Γκίκας (64′ Μερκούρη), Παπουλής (70′ Παπανικολάου), Νικολάου, Ροχάνο, Ζαχαράκης (46′ Γκουντρουμπής).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments