Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δυσκολεύτηκε ο Ηρακλής Μαριτσών αλλά ο Μπαιρακτάρης του έδωσε την νίκη!

Δυσκολεύτηκε ο Ηρακλής Μαριτσών αλλά ο Μπαιρακτάρης του έδωσε την νίκη!

0
Dodekanisos

Για την πρώτη αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ο Ηρακλής Μαριτσών υποδείχθηκε τον Ηρακλή Λάρδου. Οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι και έβαλαν δύσκολα στους «ροπαλοφόρους». Στο δεύτερο ημίχρονο και με παίκτη λιγότερο οι Λαρδιακοί δεν άντεξαν την πολιορκία των γηπεδούχων. Με δυο τέρματα του Μπαιρακτάρη και ένα του Παπουτσογιανόπουλου έγραφε το τελικό 3-1, μείωσε προσωρινά ο Μπενούρ.

Ιδιαίτερα ζωηρός ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ηρακλής Μαριτσών με την πρώτη καλή στιγμή του να είναι στο 2′ λεπτό με τον Μαντικό από τα αριστερά και τον Χαλκιόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 10′ λεπτό ο Μαντικός έβγαλε μια σέντρα από τα αριστερά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Λάρδου απέκρουσε ο Ευγενικός προσπάθησε να πάρει το «ριπάουντ» αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ποζατζίδης έβγαλε μια κάθετη πάσα και ο Μπαιρακτάρης με ήρεμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Με ένα φάουλ λίγο πιο κάτω από το κέντρο προσπάθησε να απειλήσει στο 20′ λεπτό ο Ηρακλής Λάρδου η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Φραγκούλη ο όποιος με κεφαλιά την έδιωξε σε κόρνερ. Ο Μπενούρ το εκτέλεσε, με εξαιρετική έξοδο ο πορτιέρο των Μαριτσών την έβγαλε σε πλάγιο.

Στο 28′ λεπτό ο Τανγκάεφ έκανε μια υπέροχη σέντρα με αποδέκτη τον Μπενούρ, ο τελευταίος την κατέβασε με το στήθος και με ανάποδο ψαλίδι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπάρδης αντίκρυσέ την 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινή) του κ. Γιαννουκά έπειτα από επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Στα τελευταία λεπτά έπεσε πολύ ο ρυθμός του αγώνα με τους «ροπαλοφόρους» να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 60′ σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου μπλόκαρε ο Θανόπουλος στην αριστερή του γωνία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τους Παπακωσταντή και Μπαιρακτάρη την πρώτη την απέκρουσε ο πορτίερο και η δεύτερη βρήκε στο κάθετό δοκάρι.

Στο 78′ Μαντικός – Ευγενικός – Μπαιρακτάρης αντάλλαξαν πολύ γρήγορα την μπάλα από τα αριστερά στην μικρή περιοχή και ο Μπαιρακτάρης δεν λάθεψε αυτή την φορά για το (2-1).

Στο 96′ λεπτό ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων ανέλαβε να εκτελέσει ο Παπουτσογιαννόπουλος ο οποίος με απευθείας εκτέλεσε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Γιαννουκάς, Στεφανάκης, Κυριακίδης

Ηρακλής Μαριτσών : (Κώστας Πάττας) Φραγκούλης, Παπαδημήτρης, Φελεσάκης, Ποζατζίδης (46′ Παπουτσογιαννόπουλος), Κοντόγιωργος, Μπαιρακτάρης, Ευγενικός (94′ Ρούσσος), Βασιλώτος (83′ Λυριστής), Παπακωνσταστής, Μαντικός, Γεωργίου

Ηρακλής Λάρδου : (Μιχάλης Κοντός) Θανόπουλος, Ντέρσλα, Χαλκιόπουλος, Φυλακούρης, Κοντός Δ.(54′ Ταμπουρίνι), Παπασταματίου, Μπάρδης, Κοντός Κ. (83′ Λέσι), Μπενούρ, Αμπελάς (83′ Μέττα), Τανκάεφ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments