Αρχική Αθλητικά νέα Δυσκολεύτηκε αλλά επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ

Δυσκολεύτηκε αλλά επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ

0
INTIME
Dodekanisos

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Λαμία με 2-1 με ανατροπή και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στη Super League μετά από ένα μήνα με τον Κούρτιτς να πετυχαίνει το γκολ της νίκης για τον «δικέφαλο του βορρά». Ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ στο 90+3′ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Νωρίτερα είχαν ανοίξει το σκορ με γκολ του Αραμπούλι.

Ο Κούρτιτς σημείωσε το έκτο φετινό του τέρμα, στο 64ο λεπτό, το πρώτο σε ροή αγώνα καθώς έως τώρα είχε σκοράρει με φάουλ και πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ αν και πιέστηκε από την αξιόμαχη Λαμία κατόρθωσε να διατηρήσει έως το τέλος το 2-1 και να φτάνει στη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τους γηπεδούχους στο τελευταίο πεντάλεπτο και μάλιστα πέτυχαν ένα γκολ στο 90+3′ με τον Τσούκαλο το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στη διάρκεια του αγώνα. Ενώ και με τη χρήση του VAR ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν άλλαξε την απόφαση του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (82’ Σβαμπ), Τσιγγάρας, Μουργκ (62’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (75’ Σφιντέρσκι), Ζίβκοβιτς, Ακπομ (82’ Εσίτι).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (86’ Τσούκαλος), Γκέντσογλου (70’ Τζανδάρης), Ελευθεριάδης (79’ Μανουσάκης), Νούνιες (70’ Τάιρον), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments