Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Δυο περιστατικά θανάτων χθες, στη Γλύστρα και το Πρασονήσι

Δυο περιστατικά θανάτων χθες, στη Γλύστρα και το Πρασονήσι

0
Dodekanisos

-Βρέθηκε νεκρός  το μεσημέρι της Τρίτης, ο αγνοούμενος (από το απόγευμα της Δευτέρας) 24χρονος Γάλλος τουρίστας, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Γλύστρας της Λάρδου.

Μεσημβρινές ώρες χθες, ο 24χρονος εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή που αγνοείτο, χωρίς τις αισθήσεις του και περισυνελέγη από το ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου μεταφέρθηκε στην ξηρά και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, που διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, όπου έχει παραγγείλει διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ η σορός του 24χρονου έχει αναγνωριστεί από τους οικείους του.

-Την ίδια περίπου ώρα, χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή Πρασονησίου Ρόδου, 72χρονος αλλοδαπός.

Στη συνέχεια, διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Λίνδου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments