Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Δυνατό crash test για το Ροδίων

Δυνατό crash test για το Ροδίων

0
Dodekanisos

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο κλειστό του Ροδίων Άθλησις, η τοπική ανδρική ομάδα ηττήθηκε με 3 – 1 σετ από τον Φοίνικα Σύρου. Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για την Ροδίτικη ομάδα καθώς έπαιξε κόντρα στην καλύτερη Ελληνική επαρχιακή ομάδα και τέσταρε τις δυνάμεις της ενόψει της συμμετοχής της και φέτος στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Φοίνικας είναι ομάδα της Α1 και οπωσδήποτε ο αγώνας έδωσε την ευκαιρία στο Ροδίων να πάρει μια γεύση από την μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας μας.

Οι γηπεδούχοι που είχαν πολλά νέα πρόσωπα, έδειξαν ότι θα είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2. Το Ροδίων που έχασε το πρώτο σετ, έκλεψε τις εντυπώσεις στα άλλα δυο. Κέρδισε το δεύτερο κάνοντας το 1 – 1 αλλά έχασε το καθοριστικό τρίτο αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 23 – 20.

Αναλυτικά τα σετ: 20-25, 25-23, 23-25, 16-25

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΩΝ: Μακρής Ν., Αρβανίτης Ν., Ποτολίδης Π., Προδρομίδης Β., Σακόγλου Χ., Μαυροβουνιώτης Α., Παππάς Α., Οικονόμου Ν., Σαρικείσογλου Μ., Μοσχούς Χ., Ηλίας Θ., Μαυράκης Κ.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μήλης Ν., Λέσκοφ Μ., Σόουζα Φ., Ρούσβελτ Φ., Βουλκίδης Θ., Παπαδόπουλος Π., Αχιλλεόπουλος Ι., Φωτιάδης Π., Αδάμ Ο., Ταυρής Κ., Βελούδης Σ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments