Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δύσκολη νίκη του Ορφέα

Δύσκολη νίκη του Ορφέα

0
orfeas simi
Dodekanisos

Με το γκολ που πέτυχε στο 14΄ ο Κούτσι, η ομάδα του Ορφέα νίκησε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων τον Α.Ο. Σύμης, στο εξ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας του Α΄ ομίλου. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος κύλησε σε καλύτερα ποιοτικά επίπεδα από ότι στο δεύτερο, όπου περισσότερο επικράτησε η δύναμη αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά υπεροχή με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και κατοχή. Κατάφεραν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα λάθος των Συμιακών και πήραν το προβάδισμα στο σκορ 1-0, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι μέχρι την μεσαία γραμμή τα πήγαιναν καλά αλλά δεν είχαν καλές επιλογές επιθετικά και να μην μπορούν να φτάσουν στην ισοφάριση, την οποία κυνήγησαν και στα 90λεπτά. Οι δύο ομάδες δημιουργικά δεν τα πήγαν καλά, αφού οι φάσεις για να φτάσουν στο γκολ ήταν σχεδόν ανύπαρκτες.
Το μοναδικό γκολ(1-0) της συνάντησης σημειώθηκε στο 14΄ , όταν ο Κούτσι εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αντιπάλων του, πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στην δεξιά γωνιά του Τσαβαρή.
Το αρνητικό του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Μιχάλη Τσίκκη, ο οποίος έπαθε εξάρθρυμα του αριστερού καρπού( σε πτώση του στο έδαφος) με ενδεχόμενο και το κάταγμα. Ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα Γιάννη Μιχαηλίδη και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού μας.
Το news12.gr εύχεται στον Μιχάλη Τσίκκη περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
Διαιτησία Σπάρταλης – Γιακουμάκης Στ. – Σαρρής
ΟΡΦΕΑΣ: Γιαννούλι, Μαλανδρής, Μπουμπουλάκη, Μαντάρ, Αντωνιάδης,Κούτσι, Γεωργιάδης, Γκρίζης(46΄Καρπάτσης), Βισβίκης(46΄Τζοβαλίν), Λουκίσσας(70΄Ντριλόν), Τσαγκάρης.
Α.Ο. ΣΥΜΗΣ: Τσαβαρής Ηλ., Τσαουσέλλης, Καραγιάννης,Λεβεντέρης(63΄λ.τ. Berzeshta), Β. Χατζηπέτρος, Μιχ. Χατζηπέτρος(77΄ Δαμόντε), Ζουρούδης, Στεφάνου, Τσίκκης( 36΄λ.τ. Rrapi A.), Καραβαϊλης, Rrapi G.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments