Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Δυο χάλκινα για την Κούρου!

Δυο χάλκινα για την Κούρου!

0
kourou zanakis
Dodekanisos

Δυο χάλκινα μετάλλια και μια 12 θέση ήταν ο απολογισμός της συμμετοχής των αθλητών του Ροδήλιου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου (κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων) το οποίο πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα. Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η κορασίδα Σταματία Κούρου (στον αγώνα αντοχής πήρε την 26η θέση) και την 12η θέση κατέκτησε στην κατηγορία Παίδων ο Βασίλης Ζαννάκης.
Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες διεξήχθη ο αγώνα ατομικής χρονομέτρησης την Παρασκευή 10/07/15 για την κατηγορία των κορασίδων. Καταρρακτώδης βροχή και αέρας εμπόδισε την διεξαγωγή του αγώνα για την κατηγορία Εφήβων, Παίδων, Κορασίδων , με αποτέλεσμα να διακοπεί και να συνεχιστεί την επόμενη μέρα με τις υπόλοιπες κατηγορίες – αγωνίσματα.
Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν για πρώτη χρονιά στη νέα κατηγορία με αθλητές ηλικιακά μεγαλύτερους, που είχαν την εμπειρία της δεύτερης χρονιάς.
Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή τους Πολίτη Νεκτάριο για τον επιτυχή αγώνα τους και ευχαριστεί τον προπονητή Μαστορίδη Ιωάννη ο οποίος συνόδευσε την αποστολή και συνέβαλε στην καλή διεξαγωγή του αγώνα των αθλητών μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments